INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BAYERN - BEȘIKTAȘ 5-0

VIDEO Fără pată! Hațegan, la nivelul recitalului bavarez » Nici turcii n-au ce să-i reproșeze după Bayern - Beșiktaș

Hațegan arătându-i cartonașul galben campionului european, Quaresma // FOTO: Reuters
Hațegan arătându-i cartonașul galben campionului european, Quaresma // FOTO: Reuters

Articol de - Publicat miercuri, 21 februarie 2018 10:48

Ovidiu Hațegan a fluierat corect în două faze grele, inclusiv eliminarea lui Vida, a condus autoritar, împărțind just cartonașele galbene. Și asistenții săi au fost la înălțime, neratând nicio semnalizare în victoria categorică a lui Bayern, scor 5-0, contra turcilor de la Beșiktaș.

Bayern a dat recital cu Beșiktaș (5-0), iar Ovidiu Hațegan a oferit o lecție de arbitraj pe Allianz Arena. La al cincilea său meci în acest sezon de Ligă, centralul arădean s-a ridicat la nivelul starurilor campioanei Germaniei. N-au avut nimic ce să-i reproșeze turcii, deși i-a lăsat în "zece" în minutul 16, pentru că a luat deciziile corecte, acoperite de regulament, chiar și-n unele faze foarte grele, ziarul Gazzetta dello Sport acordându-i nota 6,5.

4 "galbene" justificate

Degeaba au protestat oaspeții la eliminarea lui Vida. Croatul era ultimul apărător și l-a împiedicat în marginea careului pe abilul Lewandowski. Roșu indubitabil!

Hațegan a văzut perfect și duelul dintre Lewa și Adriano în debutul reprizei secunde, polonezul fiind faultat cu puțin înaintea liniei de 16. Doar o lovitură liberă directă și nu 11 metri, din care tot el a executat în bară. Românul nu a scăpat niciun moment meciul din mână, pentru că a avertizat la timp jucătorii, fără a face risipă de "galbene": toate 4 justificate. Și asistenții Octavian Șovre și Sebastian Gheorghe l-au completat, apreciind just situațiile de ofsaid, mai ales la primul gol al lui T. Müller.

Vezi cele mai importante faze din meciul Bayern Munchen - Beșiktaș!

Müller, nota 1 în Bild!

Discret și fără erori, Hațegan a fost martorul execuției lui Beșiktaș, bombardată de bavarezi cu toată forța și din toate pozițiile, Fabri limitând proporțiile dezastrului la "dublele" lui Müller (și un assist) și Lewa plus golul lui Coman. James a fost înlocuit din cauza unei leziuni musculare. 

"Nu avem ce să comentăm despre arbitraj. Am vrut să ne facem jocul nostru și nu să stăm în defensivă, dar n-am avut suficientă putere. Era imposibil de rezistat lui Bayern în 10 la 11"Şenol Güneş, antrenor Beșiktaș

12 goluria reușit Müller în "optimile" Ligii. Doar Messi (22) și C. Ronaldo (19) îl întrec pe german

14 victoriila rând are Bayern în toate competițiile. Heynckes egalează recordul legendar al lui Pal Cser­nai, din octombrie 1980

16 goluri în ultimele 16 meciuri din Ligă a marcat Lewandowski

34-6a fost raportul șuturilor spre poartă (13-4 cadrate) în favoarea lui Bayern

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
nicse
nicse  •  21 Februarie 2018, 13:55

Asadar exista in Romania si alti arbitri in afara de Craciunescu si Porumboiu... De necrezut...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează