INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BORUSSIA DORTMUND - AS MONACO

VIDEO+FOTO Moment emoționant înaintea meciului cu Monaco! Cum au apărut pe teren colegii lui Bartra

Foto: Reuters +5   FOTO
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 aprilie 2017 19:52

Atacul terorist produs ieri la autocarul Borussiei Dortmund l-a trimis pe Marc Bartra direct la spital, fiind operat la mână, iar meciul din Liga Campionilor cu AS Monaco a fost reprogramat pentru astăzi.

Astăzi, la încălzire, jucătorii nemților au ieșit la încălzire cu tricouri pe care era inscripționat chipul lui Marc Bartra (26 de ani), iar portarul Borussiei chiar a purtat tricoul de joc al colegului său.

Totodată, fanii celor două formații au scandat numele jucătorului accidentat, iar pe tabela de marcaj a stadionului din Germania a apărut numele și chipul lui Bartra.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează