INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LEGIA VARŞOVIA - STEAUA

VIDEO+FOTO Piovaccari nu e Nikolici » Meciul cu Legia e al treilea consecutiv cu gol pentru italian!

Articol de GSP - Publicat marti, 27 august 2013 00:00 / Actualizat marti, 27 august 2013 22:49

Federico Piovaccari pare să-şi fi cîştigat definitiv locul de titular în echipa lui Laurenţiu Reghecampf.

Atacantul Stelei împrumutat de la Sampdoria a înscris şi în această seară împotriva Legiei, convertind pasa perfectă primită de la Lucian Filip. Acesta este cel de-al treilea meci consecutiv cu gol pentru italian, după turul cu Legia, 1-1, şi meciul cu CFR Cluj, 3-0.

Click aici pentru VIDEO!

În total, Piovaccari a înscris 4 goluri în tricoul Stelei în 9 meciuri jucate, în timp ce rivalul său de pe post, Stefan Nikolici, a marcat o dată în şase partide.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (24)
blaustein
blaustein  •  28 August 2013, 11:14

Si portarul Carlos putem spune ca ne-a calificat in grupe in meciul cu Standard cand a scos incredibil desi per total nu putem spune ca a fost un transfer reusit. Mai degraba a fost Hamutovski, dar el a ramas in istorie cu acel meci, el si cu Vali Badea, Cristea cu Valencia, etc. Sper ca Piovacari sa mai aduca cateva puncte in Liga apoi cred ca trebuie sa ne gasim atacant, el e doar imprumutat, nu cred ca va ramane. Mai trebuiesc ceva transferuri daca se vrea ca echipa sa faca fata in continuare pentru ca e greu sa tii jucatorii care au oferte de nerefuzat.

eliseivirgil
eliseivirgil  •  28 August 2013, 09:41

Adi Popa mi-a dat nervii peste cap. Greseste inadmisibil de mult. Baietelul asta e lipsit de creier. Asa ceva nu se poate!

xhrz
xhrz  •  28 August 2013, 09:12
Postat de alexandru_p pe 28 August 2013, 01:22

pai daca mai da 2 goluri deja il depaseste pe nikolic. ala nu cred ca are 6 goluri in total la steaua desi "joaca" (sarba) de 2 ani!

Compari mere cu stafide. N-ai văzut că italianul chiar ştie să paseze, să se demarce şi să şuteze? Cred că e cel mai bun vârf împins pe care l-a avut Steaua de ani buni.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează