INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  DECLARAȚII

VIDEO "Hațegan trebuia să oprească meciul!" » Arbitrul român a fost criticat de antrenorul celor de la Astana

Foto: Cristi Preda
Foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat joi, 17 august 2017 16:22

La centru în meciul Celtic - Astana (5-0), din play-off-ul Ligii, Ovidiu Hațegan a fost criticat de antrenorul oaspeților, Stanimir Stoilov.

Înaintea golului trei, Rogic (Celtic) a rămas la pământ în urma unei ciocniri cu Logvinenko, la mijlocul terenului. Dar Hațegan, potrivit Daily Mail, "a lăsat inteligent avantaj", iar în urma unei combinații cu Griffiths, Sinclair a marcat: 3-0.

VEZI AICI VIDEO DE LA MECI!

"Dacă eram eu arbitrul, opream meciul. Trebuia să se gândească în primul rând la sănătatea lui Rogic", a comentat Stoilov.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
whiteredarad
whiteredarad  •  17 August 2017, 21:06

Aradean fiind, m-am uitat cu atentie la acest meci . A fost un arbitraj impecabil, nu doar al lui Ovidiu Hategan, dar si al tusarilor, care au dat citeva decizii grele, excelent. Doar in Romania Hategan e contestat ( in special de Craciunescu si Porumboiu), dintr-o invidie prosteasca si inca citeva amanunte. Dar Ovidiu arata mereu ca are valoare si ca il va intrece la palmares, pe Craciunescu. Dupa citeva zeci de ani, dupa un alt arbitru nascut la Arad si jucator la UTA ( Ioan Igna) un alt aradean va va reprezenta romania si va merge la Campionatul Mondial...!!!

steaua1986forever
steaua1986forever  •  17 August 2017, 17:07

La 5-0 sa te plangi de arbitraj.......

spinoza
spinoza  •  17 August 2017, 16:52

Hategan a procedat corect!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează