INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ADVERSARI / FC BASEL - CHELSEA 1-0

VIDEO Nici un ajutor » Steaua a aşteptat în van o mînă din partea albaştrilor: Chelsea a pierdut cu Basel

Elvețienii și-au luat revanșa pentru eșecurile în fața lui Chelsea în semifinalele trecutei ediții din Europa League (1-2, 1-3)
Elvețienii și-au luat revanșa pentru eșecurile în fața lui Chelsea în semifinalele trecutei ediții din Europa League (1-2, 1-3)

Articol de - Publicat miercuri, 27 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 27 noiembrie 2013 00:37

Mourinho voia victoria, ca să bage echipa a doua în ultima etapă, contra lui ”Reghe”. Dar a pierdut şi acum tremură pentru şefia grupei.

Steaua aştepta o mînă de ajutor de la Chelsea, care însă n-a venit. Degeaba a încercat Mourinho să-şi motiveze jucătorii pentru o victorie la Basel, ca să stea liniştit în ultima etapă, contra bucureştenilor.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Echipa sa a pierdut aseară şi returul cu elveţienii, scor 0-1, după 1-2 la Londra. Şi acum tremură pentru locul întîi în grupă.

Gazdele şi-au meritat victoria. Au fost peste londonezi şi puteau înscrie mult mai devreme, dar portarul Cech a făcut minuni în cîteva rînduri, iar arbitrul Lannoy a refuzat un penalty clar - henţ Lampard.

Singurul gol al partidei l-a marcat Salah, la capătul unui contraatac, şi Basel se bate acum cu Schalke pentru a merge alături de Chelsea în "optimi".

16-1 a fost raportul şuturilor la poartă în favoarea elveţienilor (10-0 pe poartă)

BASEL - CHELSEA 1-0
(Salah 87)

BASEL: Sommer - Voser, Schär, Ivanov, Xhaka (71 Ajeti) - Salah, Elneny, Serey Die, Frei, Stocker (90+2 Sauro) - Streller (78 Sio). Antr. M. Yakin

CHELSEA: Cech - Azpilicueta, Terry, Cahill, Ivanovici - Mikel, Lampard - Ramires, Oscar (55 Hazard), Willian (86 De Bruyne) - Eto'o (42 F. Torres). Antr. J. Mourinho
A arbitrat Stephane Lannoy (Franţa)

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (11)
schafe
schafe  •  27 Noiembrie 2013, 23:31
Postat de cineestecampioana pe 27 Noiembrie 2013, 12:56

Se razbuna Abramovici pe Becali pentru atitudinea pe care a avut-o fata de el in presa anul trecut dupa meciul pierdut in fata Stelei... Si uite asa, Steaua nu prinde nici europa league

Tu ai citit ce ai scris? Abramovici are minte, nu se uita la circari ratati. FOTBALUL s-a razbunat pe stana.

schafe
schafe  •  27 Noiembrie 2013, 23:28

astepta stana cumva pomana? nu pot sa cred? ei, care CASTIGAU grupa? nu se poate! in orice caz, bine ca au luat Mwuiutz. DIN NOU. iarasi si iarasi...

c7eric
c7eric  •  27 Noiembrie 2013, 14:48

Orice om cu conostinte minime de tactica ca mine poate observa stilul lui Mou este in linii simple: 6 Defenders - 4 Attackers. Cei 6D inchid jocul in aparare ca intr-o menghina si cei 4A se ocupa de tranzitia pozitiva. Tactica perfecta in meciuri eliminatorii impotriva echipelor mari de posesie care ataca 90 min. Dar daca intalnesti un antrenor care va copia jocul tau??? blocand pe cei 4A, care nu au spatii si nu stiu sa desfaca aparari de 6-8 aparatori, nefiind sutori ca CR7 sau Modrici. Cei 6D ies sa ajute la constructie si se i-au goluri pe contraatac unde apararea lui Chels e dezmembrata si neobisnuita sa se descurce cu 2v2 sau 3v2. In campionat cu echipe mai slabe ca Basel a fost la fe

Vezi toate comentariile (11)
Comentează