INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  DEPORTIVO LA CORUNA

A jucat doar 17% din minute cu antrenorul Cristóbal » Parcurs dezastruos pentru Andone cu noul tehnician

Foto: Facebook/@RCDeportivo
Foto: Facebook/@RCDeportivo

Articol de - Publicat joi, 28 decembrie 2017 17:49

Florin Andone a încheiat extraordinar sezonul trecut la Depor, dar a suferit din octombrie, când clubul galician a schimbat tehnicianul.

În vară, Florin Andone era rege la Deportivo. În primul sezon alb-albastru, atacantul a fost golgeterul (12 reușite) și cel mai bun jucător. A evoluat în 37 din cele 38 de etape, fiind titular de 32 de ori și adunând 2.916 minute (al doilea la galicieni, după Juanfran).

Din toamnă, situația s-a schimbat radical. Depor a căzut, antrenorul Pepe Mel a fost demis, iar Cristóbal Parralo l-a scos pe "tricolor" din echipă. În ultimele 10 partide, cu Cristóbal pe bancă, Andone n-a mai fost niciodată titular: a prins doar 133 de minute pe gazon, 17% din totalul minutelor!

Rămâne în Galicia?

Totuși, în ciuda situației critice, trimisul cotidianului As în Galicia susține că va fi dificil ca Florin să plece în ianuarie, dacă ofertele nu sunt foarte mari.

Depor, care a refuzat două propuneri în vară, de la Burnley (14 milioane) și Brighton (18), vrea cel puțin 15 milioane. Mai ales că va ceda 30% din sumă Cordobei, de unde l-a luat pe Andone în 2016 cu 5 milioane. Iar Brighton ar da acum numai 10 milioane. 

3 goluri, două assisturi și 3 "galbene" are Andone la Depor în 13 meciuri de campionat jucate în acest sezon

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează