INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ARABIA SAUDITĂ

"Această echipă e un dezastru!" » Fanii lui Al Shabab i-au cerut demisia lui Marius Șumudică după al treilea meci la rând fără victorie 

Articol de - Publicat vineri, 30 noiembrie 2018 09:56

Constantin Budescu a marcat și a pasat decisiv la 2-2 acasă cu Al Ittifaq. Echipa românilor e pe locul 5, la cinci puncte de podium și la 11 de liderul Al Hilal.

Antrenorii noștri pleacă unul după altul din Golful Persic. După ce Mircea Rednic a fost demis în Arabia Saudită de Al Faysaly pe 9 octombrie, lăsând echipa pe locul 11 după doar 5 etape de campionat, Laurențiu Reghecampf a părăsit Emiratele Arabe, concediat pe 25 noiembrie de Al Wahda, care era pe poziția a 6-a după 10 etape.

Nici Marius Șumudică nu e într-o situație prea bună la clubul saudit Al Shabab. Joi, Budescu a marcat și a pasat decisiv, dar reușitele lui n-au fost suficiente pentru primul succes după 28 de zile: 2-2 acasă cu Al Ittifaq, al 3-lea meci la rând fără victorie, al 7-lea în ultimele 9 etape. Și Al Shabab e pe 5, la cinci puncte de podium și la 11 de liderul Al Hilal.

Fanii și-au manifestat supărarea după meci, cerându-i demisia antrenorului. Concluzia lor: "Această echipă e un dezastru".

”Noi ratăm prea multe ocazii. Ce să fac, să intru eu pe teren şi să marchez? Trebuia să câştigăm, dar am ratat prea mult. Kaabi este singurul tânăr care a demonstrat ceva, de restul sunt nemulţumit”
Marius Șumudică, antrenor Al Shabab

5egaluri și două înfrângeri are Șumudică la Al Shabab în ultimele 9 etape

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
ray51
ray51  •  30 Noiembrie 2018, 10:00

Sumi, pe cand intoarcerea la ... Astra-***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează