INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  LA LIGA2

VIDEO Alex Pașcanu, despre concurența pe care o are la Sporting Gijon: „El este un pic mai ofensiv” + Ce spune despre lupta pentru promovarea în La Liga

Articol de - Publicat miercuri, 15 noiembrie 2023 09:37 / Actualizat joi, 16 noiembrie 2023 15:36

Alex Pașcanu, 25 de ani, a vorbit într-o conferință de presă a lui Sporting Gijon, echipa de pe locul 2 din liga secundă spaniolă.

Echipa internaționalului român a reușit doar un egal cu Amorebieta, 1-1, etapa trecută, dar a rămas pe locul doi, la 6 puncte de liderul Leganes

„Cine e Daniel Boloca?” » „Tricolorul” cu 60 de selecții la națională, după ce Boloca s-a dezis definitiv de România: „Vorbesc foarte serios!”
ROMÂNIA
„Cine e Daniel Boloca?” » „Tricolorul” cu 60 de selecții la națională, după ce Boloca s-a dezis definitiv de România: „Vorbesc foarte serios!”

„Personal, nu mă uit prea mult la clasament pentru că nu vreau să îmi pierd capul. Vreau doar să fiu concentrat pe fiecare meci. Trebuie să ne uităm mereu înainte, să vedem câte puncte ne despart de primul loc și să nu privim în jos.

Avem un parcurs bun și sperăm să continuăm pe această linie. Suntem la doar o treime din competiție și vrem să continuăm pe acest drum. Sezonul este lung și vom avea parte de momente dificile, dar trebuie să profităm la maximum de momentul bun în care ne aflăm”, a mărturisit Pașcanu în fața jurnaliștilor, conform As.

Fundașul român se află de 3 ani în Spania. A fost vândut de CFR Cluj la Ponferradina, iar în luna august a acestui an a fost împrumutat pentru un sezon la Gijon și e foarte mulțumit de alegerea făcută: „Vreau să mă bucur de fiecare zi, de antrenamente, de meciuri, de fani. Mă simt foarte bine aici”.

„Această divizie secundă este foarte echilibrată și oricare dintre primele zece echipe poate face un pas înainte în orice moment. Nu cred că sunt doar două sau trei echipe care să se lupte pentru promovarea directă. Echipele din subsolul clasamentului nu se dau bătute și reușesc să ia puncte”, a mai spus Pașcanu. Amorebieta, locul 21, penultimul din clasamentul La Liga2, i-a smuls un punct echipei românului sâmbăta trecută.

Postul lui Alex Pașcanu, subiect de dezbatere între fanii lui Sporting Gijon

Pașcanu a vorbit și despre poziția sa pe teren, subiect intens dezbătut printre fanii echipei. Fundașul central a dezvăluit că, deși înainte să semneze contractul nu s-a pus problema să joace ca fundaș lateral, înainte de prima etapă antrenorul Miguel Angel Ramirez i-a explicat că va trebui să se adapteze la această poziție. Concurentul său pe postul de fundaș dreapta e Guille Rosas: „Se vede că suntem doi fundași laterali diferiți, iar Guille este un pic mai ofensiv. Este mai bine pentru echipă dacă antrenorul are mai multe opțiuni”, spune românul.

În etapa viitoare, Sporting Gijon va întâlni Alcorcon. Meciul e programat pe 18 noiembrie, de la ora 17:15.

VIDEO Alexandru Bourceanu: „Sclipirile pot să apară doar în contextul unui grup”

Citește și alte articole:

Admite public că vrea să revină la Barcelona: „Dacă mă sună Xavi, urc imediat în avion!”
SPANIA
Admite public că vrea să revină la Barcelona: „Dacă mă sună Xavi, urc imediat în avion!”
Carlo Ancelotti a plecat nervos de la Comitetului Antrenorilor din Spania: „O mizerie”. A făcut front comun cu Xavi
REAL MADRID
Carlo Ancelotti a plecat nervos de la Comitetului Antrenorilor din Spania: „O mizerie”. A făcut front comun cu Xavi

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
chepandy777
chepandy777  •  15 Noiembrie 2023, 16:06

Uite si un articol de "Asa da" Mai sunt si jurnalisti decenti in GSP, ca am crezut ca ati ramas numai cu anrda.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close