INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANDERLECHT - ROYAL ANTWERP 1-2

Anderlecht - Royal Antwerp 1-2 // Victorie imensă pentru Ladislau Bölöni pe terenul echipei lui Vincent Kompany

Articol de - Publicat duminica, 15 septembrie 2019 20:09

ANDERLECHT - ROYAL ANTWERP 1-2 // Echipa lui Loți Bölöni a învins azi la Bruxelles, în fața lui Anderlecht, antrenată de Vincent Kompany, scor 2-1.

Avându-i titulari pe cei trei jucători experimentați achiziționați în această vară (Mirallas, Defour și Hoedt), roș-albii au controlat repriza secundă și au marcat de două ori: israelianul Refaelov a deschis scorul (49), iar japonezul Miyoshi a înscris golul victoriei în final (87). Chadli egalase (65), Anderlecht jucând în inferioritate din minutul 78 (eliminat Lokonga)

După 6 etape, Antwerp e pe locul 4, cu 12 puncte, în timp ce Anderlecht continuă sezonul dezamăgitor, situându-se pe locul 13, cu 5 puncte. Vezi aici clasamentul actualizat din Belgia!

Vezi și: 

SPAL - LAZIO 2-1 // Profită și CFR Cluj de erorile laziale? Înfrângere în Serie A, după un meci groazic făcut de Ștefan Radu 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
alexbibirica1
alexbibirica1  •  15 Septembrie 2019, 20:39

Era frumos daca si in Romania s-ar fi disputat meciuri care starnesc un interes ridicat , la ore decente. Ora 21:00 , Duminica ... nu mi se pare o ora decenta tinand cont ca Luni dimineata , oamenii merg la serviciu. Domnii de la LPF si FRF nu doresc imbunatatirea fotbalului din Romania....dansii doresc ca oamenii sa stea lipiti de televizor pentru a urmari un meci de fotbal....nu cumva sa se incurajeze popularea stadioanelor. Daca ai ceva de spus in fotbalul romanesc , umplii stadionul si la 21:00 si la 16:00 si la 14:00 .

106683413108068
Francisc Dascal  •  15 Septembrie 2019, 20:36

BRAVO BÖLÖNI LASZLÓ

Vezi toate comentariile (2)
Comentează