INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA

ANTWERP. Cumpănă pentru Ladislau Boloni » I se cere demisia după un nou eșec: „Du-te la pensie!”

Articol de - Publicat duminica, 03 noiembrie 2019 14:11

Antwerp, echipa lui Ladislau Boloni, a pierdut cu Mouscron. Antrenorul român este din nou ameninţat, suporterii contestându-l la stadion şi pe reţelele sociale. „Bun pentru echipele de mijlocul clasamentului, să le aducă spre vârf, dar a venit timpul să plece”. 

Bölöni trece din nou prin clipe grele în Belgia, după a patra înfrângere în 13 meciuri care-i pune în pericol şi locul ultim de play-off. Fanii lui Antwerp şi-au vărsat toţi nervii şi frustrarea la finalul partidei de la Mouscron (1-3) şi i-au cerut demisia. 

Presa locală l-a avertizat încă de-acum câteva săptămâni că trebuie să se teamă pentru postul său. "Afară cu Bölöni!", e mesajul propagat şi pe reţelele sociale.  

Este bun pentru echipele de mijlocul clasamentului, să le aducă spre vârf, dar a venit timpul ca românul să plece!”, a postat furios Jacks. 

„Du-te la pensie!” 

„Suporterii au uitat repede de locul 4 neaşteptat pe care a dus-o pe Antwerp, acum afecţiunea s-a răcit, mai ales din cauza căderii pe 6”, a punctat agenţia Voetbalprimeur. Partida cu liderul FC Bruges de acasă poate fi ultima a lui Loţi. Aşa speră şi Wes: „Echipa joacă absolut îngrozitor de câteva etape. Tot ceea ce încearcă Bölöni nu funcţionează”. „A sosit vremea să ieşi la pensie!”, l-a atacat şi Lien pe tehnicianul de 66 de ani. 

„Cred că Bölöni a pierdut vestiarul. Nu se mai vede nicio idee de joc, spirit de luptă şi ambiţie. Fotbalul său e prea sărac şi antrenorul merită un şut în fund” 
Yoni Van Looveren, fan Antwerp

1 victorieîn ultimele şase etape are Bölöni la Antwerp, în care are medie de două goluri primite pe meci. N-a mai învins în deplasare de pe 15 septembrie, 2-1 cu Anderlecht

Eupen - Genk 2-0: Ianis, folosit un sfert de oră 

Felice Mazzù a uitat probabil că recent afirma că fanii lui Genk l-ar omorî dacă ar începe fără Ianis Hagi. Nici sâmbătă seară, cu Eupen, n-a făcut-o, al treilea meci consecutiv!, iar campioana Belgiei a pierdut (0-2). Şi-a amintit de mijlocaşul român în minutul 75, înlocuindu-l pe Bongonda, însă fiul „Regelui” n-a putut face nimic. 

Vezi și: 

VIDEO Romelu Lukaku e de neoprit! Belgianul a egalat performanța lui Ronaldo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
ishhhhhhhh
ishhhhhhhh  •  03 Noiembrie 2019, 17:51

Urat o duce campionatul belgian. Genk e cam la nivelul fcsb, Ianis nu reuseste sa-si arate valoarea, Boloni e criticat mai rau decat Neagoe de catre dinamovisti... mai ramane sa auzim si de Dragus ca e considerat un nimic la Standard Liege

energydrik
energydrik  •  03 Noiembrie 2019, 15:28
Postat de petschovschi pe 03 Noiembrie 2019, 15:12

Suporteri *** ! Boloni a facut istorie la Antwerp. Acum e pe locul 6 in clasament, acasa are o linie de clasament excelenta 4-1-0 (14-5), iar din deplasare a adus 8 puncte (2-2-4). Suporterii aceia vor cumva titlul ? Boloni n-are echipa, dar a reusit rezultate decente cu jucatori resapati gen Mbokani, Refaelov. Ce sa mai zica suporterii lui Genk, care e campioana en-titre ?

Suporterii lui Genk injura ultima campanie de transferuri. Au transferat rezerve pe bani multi!

petschovschi
petschovschi  •  03 Noiembrie 2019, 15:12

Suporteri *** ! Boloni a facut istorie la Antwerp. Acum e pe locul 6 in clasament, acasa are o linie de clasament excelenta 4-1-0 (14-5), iar din deplasare a adus 8 puncte (2-2-4). Suporterii aceia vor cumva titlul ? Boloni n-are echipa, dar a reusit rezultate decente cu jucatori resapati gen Mbokani, Refaelov. Ce sa mai zica suporterii lui Genk, care e campioana en-titre ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează