INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  REAL MADRID

AS: „Real Madrid îl cumpără pe Florin” » Campioana Europei e gata să transfere un fotbalist român!

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 ianuarie 2019 13:09

Spaniolii de la AS deschid site-ul cu o știre în care subiectul principal e transferul lui Andrei Florin Rațiu la Real Madrid Castilla, echipa a doua a campioanei Europei. 

Fundașul dreapta în vârstă de 20 de ani joacă pentru echipa secundă a lui Villarreal, iar Real Madrid și-l dorește foarte mult. Transferul ar urma să se realizeze în această iarnă.

Jurnaliștii spanioli notează că românul reprezintă o variantă foarte bună pentru Real. Ibericii scriu că Florin Rațiu poate chiar să prindă echipa lui Solari în acest sezon, mai ales că Sergio Lopez, 19 ani, care evoluează pe postul românului la prima echipă ar urma să fie împrumutat.

"Este un fundaș dreapta exploziv, foarte ofensiv și care se achită excelent și de sarcinile defensive" îl descriu cei de la AS pe Rațiu.

andrei florin

14 meciuri în 19 etape a jucat Rațiu pentru Villarreal B și a marcat un gol în acest sezon din Liga a 3-a spaniolă

De altfel, Rațiu va fi, cel mai probabil, convocat de selecționerul Mirel Rădoi pentru echipa sub 21 de ani a României la EURO 201

Andrei Florin Rațiu s-a născut în Aiud, iar la 6 ani s-a mutat în Spania alături de familia sa. În 2010 a fost în probe la Barcelona timp de o săptămână.

Citește și: 

Haos în jurul lui Tătărușanu » Antrenorul se simte trădat: „Totul s-a petrecut pe la spatele meu!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
gigi.scula
gigi.scula  •  19 Ianuarie 2019, 16:40

as zice sa mai citesti odata articolul din AS, ca eu cred ca ti a dat cu virgula traducerea. Sergio Lopez joaca la Real castellion si ar urma sa treaca la o echipa de Primera Division. traducatorule.... sau traducaretule mai bine spus... "Actualmente el titular en esa demarcación en el Castilla es Sergio López (19 años), pero después de realizar la última pretemporada con el primer equipo podrían buscarle una cesión en un equipo de categoría superior."

gigi.scula
gigi.scula  •  19 Ianuarie 2019, 16:32

clar ca la Euro 201 va fi convocat! o sa fie noul messi, ronaldo si maradona la un loc! bai fratilor... voi scrieti articolele astea de dragul de a le scrie? sau nu mai are jiji niciun transfer? asta ajunge mai intai in curtea fcsp ului ca sa ia domnu jiji sapte j da milioane!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează