INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Costel Pantilimon pleacă de la Manchester City » Este dorit în Bundesliga!

Articol de GSP - Publicat joi, 09 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat joi, 09 ianuarie 2014 11:55

Costel Pantilimon a pierdut locul de titular la Manchester City, dar evoluţiile din ultima lună au atras atenţia şi altor cluburi importante. Acum, portarul român este dorit în Bundesliga.

Pantilimon se află în atenţia clubului german Borussia Monchengladbach, care este în căutarea unui înlocuitor pentru Marc-Andre ter Stegen, informează site-ul sportsdirectnews.com.

Conform sursei citate, Pantilimon se află printre priorităţile grupării din Bundesliga. Internaţionalul român este rezerva lui Joe Hart la Manchester City.

Marc-Andre ter Stegen a respins la sfîrşitul anului trecut propunerea clubului Borussia Monchengladbach pentru prelungirea înţelegerii. Internaţionalul german este dorit de FC Barcelona, care din vară se va despărţi de portarul Victor Valdes.

"Pantilimon a fost mai mult o soluţie de rezervă pe Etihad Stadium, deşi a ameninţat locul lui Joe Hart, aflat într-o formă slabă în acest sezon. Totuşi, portarul de 26 de ani nu pare a fi o soluţie pe termen lung pentru problemele lui City şi ar putea fi lăsat să plece, în condiţiile în care şi el doreşte acest lucru", a notat sursa citată.

Costel Pantilimon este la Manchester City din august 2011, fiind transferat de la Poli Timişoara.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
calinescupoliiasi
calinescupoliiasi  •  14 Ianuarie 2014, 15:13

important e sa joace. mai bine titular (din vara probabil) la o echipa din germania care se bate pt un loc in CL decat rezerva la o echipa care se bate la titlu in anglia.

iraola
iraola  •  11 Ianuarie 2014, 20:00

nu merge nicaieri

davitz
davitz  •  10 Ianuarie 2014, 10:25
Postat de lumpy666 pe 10 Ianuarie 2014, 02:00

CATE MECIURI A PRIN PANTI "GROSO-MODO LA MAN CITY" poate cineva sa ma ajute SUNT CURIOS MACAR UN NUMAR GEN INTRE 10-20 SA STIU SI EU ORI CUM E PACAT DE EL LA CITY SA FIE REZERVA REZERVELOR...!!!!!!!!!

deocamdata este rezerva nu rezerva rezervelor cum spui si sa nu uitam ca fotbalul este o meserie(daca intelegi ce vreau sa spun)

Vezi toate comentariile (11)
Comentează