INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  UCRAINA

Cum l-a convins Igor Surkis pe Lucescu să se răzgândească! Dialogul purtat prin scrisori

Mircea Lucescu revine  în Ucraina +17   FOTO
Mircea Lucescu revine în Ucraina

Articol de - Publicat marti, 28 iulie 2020 12:44 / Actualizat marti, 28 iulie 2020 13:19

Mircea Lucescu (75 de ani) pare aproape să semneze cu Dinamo Kiev, deși a intenționat să nu accepte oferta lui Igor Surkis din cauza protestelor fanilor. 

După ce a văzut că suporterii lui Dinamo Kiev nu-l vor la club, din cauza trecutului la Șahtior Donețk, Mircea Lucescu l-a anunțat pe Surkis că renunță și că nu va antrena echipa. Însă finanțatorul echipei din capitala Ucrainei a făcut tot posibilul pentru a-l convinge pe Il Luce să vină la Kiev.

Mircea Lucescu a plecat azi spre Kiev! Urmează noi discuții cu Surkis » Mesajul transmis la aeroport

În ultimele zile, între Mircea Lucescu și Igor Surkis a existat o corespondență, iar antrenorul pare că a fost convins să accepte provocarea.

Scrisoarea lui Igor Surkis

Dragă Mister!

Valul emoţiilor venit dinspre fanii lui Dinamo Kiev nu poate deveni factor decisiv pentru viitorul unei echipe, pregătite de noi provocări sub conducerea ta. Amândoi am luat o decizie grea. Dar a fost plină de înţelesuri, responsabilitate şi supermotivată. 

Cei care conducem clubul ţi-am făcut, deliberat, o ofertă, ţinând cont de riscurile pe care le implică, dovadă reacţia fanilor la alegerea noastră. N-avem nicio îndoială că tu, acceptând să devii membru al familiei Dinamo Kiev, mai presus de toate, erai obsedat de dorinţa de a transfera bogata experienţă de antrenor şi cunoştinţele în victoriile ce vor urma la acest club titrat

Împreună va trebui să mai traversăm destule furtuni. Dar jucătorii lui Dinamo se vor simţi încrezători şi confortabil având la timona lor un atât de încercat „marinar" ca Mircea Lucescu. Lotul actual are potenţial extraordinar şi dorinţa teribilă de a-şi demonstra calităţile şi jocul. 

Managerii sunt gata nu numai să asculte pretenţiile noului staff tehnic, dar şi să pună în practică toate condiţiile care sunt necesare atingerii obiectivelor noastre ambiţioase. Împreună am acceptat noile provocări şi vom continua să scriem istoria glorioasă a lui Dinamo. 

Sperăm ca legendarul Mircea Lucescu să lase în urmă o pagină strălucită în această aventură. Sinergia noastră e cheia succesului şi a noilor victorii!"
 Cu respect,
Igor Surkis

La rândul lui, Mircea Lucescu i-a replicat tot printr-o scrisoare și l-a anunțat că este dornic să o preia pe Dinamo Kiev 

Scrisoarea de răspuns a lui Mircea Lucescu

Dragă Domnule Preşedinte!

Respect foarte mult statornicia poziţiei avute în derularea situaţiei de la Dinamo. Niciodată n-am dat înapoi în faţa greutăţilor. 

Şi, mai mult, sunt pregătit să o fac când ştiu că am susţinerea unor oameni ca dvs. Temerile mele nu erau legate decât de a nu crea dificultăţi pentru familia fotbalistică a clubului din Kiev.

Sunt convins că împreună cu dumneavoastră vom reuşi să obţinem acele rezultate importante ce vor schimba radical atitudinea prin numirea şi munca viitoare desfăşurată la echipă sub conducerea mea.

Ne vedem marţi la Kiev
- Mircea Lucescu

VIDEO. Vali Negru, despre decizia lui Mircea Lucescu: „Te urmăresc lucrurile astea, nu e bine să te arunci în afirmații”

FOTO. Imagini cu Mircea Lucescu la Dinamo Kiev

+13 FOTO

Citește mai multe știri despre numirea lui Mircea Lucescu: 

Mircea Lucescu, sabotat! Ce i-au făcut șefii lui Șahtior după ce a semnat cu Dinamo Kiev

Lucescu, avertizat în Ucraina: „Ai 75 de ani, e imposibil! Nu ești la Șahtior, nu poți câștiga titlul”

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
godot
godot  •  29 Iulie 2020, 13:24

Cât de penibil. Karma is a bitch.

1396081817107708
Radoescu Adrian  •  28 Iulie 2020, 15:01

Iar telenovele?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close