INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  UCRAINA

Încă o victorie pentru Dinamo Kiev în Ucraina » Echipa lui Mircea Lucescu rămâne lider în campionat

Dinamo Kiev - Oleksandriya 1-0 // foto: Facebook @ FC Dynamo Kyiv +15   FOTO
Dinamo Kiev - Oleksandriya 1-0 // foto: Facebook @ FC Dynamo Kyiv

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 octombrie 2020 19:11 / Actualizat sambata, 24 octombrie 2020 19:19

Dinamo Kiev, echipa antrenată de Mircea Lucescu (75 de ani), s-a impus în meciul jucat împotriva celor de la Oleksandriya, scor 1-0.

Dinamo a început partida nesperat de bine. Scorul a fost deschis încă din primul minut, prin Denys Popov. Fundașul a executat slab un penalty, care a fost parat de portarul advers, însă mingea a ajuns la un coechipier de-ai săi. Acesta a trimis balonul în fața porții, spre același Popov, care l-a împins în plasă.

Până la final, tabela a rămas nemodificată, deși gazdele au mai avut câteva șanse bune de a înscrie. Dinamo a trimis nu mai puțin de 12 șuturi pe poarta adversă, însă portarul Yuri Pankiv a fost într-o zi de grație.

+11 FOTO

În minutul 90, mijlocașul Mykola Shaparenko, introdus de Mircea Lucescu la pauză, a fost eliminat.

Cu această victorie, Dinamo Kiev a revenit pe prima poziție în campionatul Ucrainei, având 17 puncte după 7 etape. Pe 2 se află Vorskla, cu 15 puncte. Vezi clasamentul din Ucraina aici!

Citește mai multe știri despre stranieri: 

DINAMO KIEV. Dezvăluire din culise: „După meci, toți jucătorii sărbătoreau victoria. Lucescu a intrat în vestiar și i-a criticat dur”

Marius Șumudică sparge ghinionul din noul sezon » Cu Maxim și Toșca pe teren, Gaziantep a obținut prima victorie stagională

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează