INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  LIGA CAMPIONLOR ASIEI

Echipa lui Mirel Rădoi s-a calificat în "sferturile" Ligii Campionilor Asiei! Al Ain a trecut de echipa lui Walter Zenga, Al Jazira

Articol de GSP - Publicat marti, 13 mai 2014 00:00 / Actualizat marti, 13 mai 2014 21:30

Cu Mirel Rădoi titular, Al-Ain s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor Asiei. Echipa fostului stelist a trecut în "optimi" de formaţia antrenată de Walter Zenga, Al Jazira, 4-2 la general. 

După ce în tur cîştigase cu 2-1, tot cu acelaşi scor s-a impus Al Ain şi pe teren propriu, deşi oaspeţii deschiseseră scorul în minutul 17 prin Mabkhoot.

Vedeta gazdelor, Asamoah Gyan, a înscris de două ori şi a adus victoria lui Al Ain în minutele 61 şi 81. În "sferturi", Al Ain va întîlni învingătoarea dintre Al-Ittihad şi Al Shabab.

În tur Al Ittihad s-a impus cu 1-0 şi are mari şanse să meargă mai departe după ce şi la retur a deschis scorul în minutul 8.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
tazdevil
tazdevil  •  14 Mai 2014, 01:37

Se pare ca nu e chiar asa usor pentru toata lumea la camile.....(Zenga,Lucescu jr,Sumimica.....):D

westham
westham  •  14 Mai 2014, 01:24

mireeeel radoooooi sa-mi bag ...

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  14 Mai 2014, 01:23
Postat de raducioiu80 pe 14 Mai 2014, 01:16

mirelll radoiiiii na na na na na :)))

baiet destept radoi mirel : a plecat sa umple o valiza cu dolari. a muncit pentru ei, acum e bogat. daca steata la steaua lu nasisu, sau ce dracu relatii au, freca menta dupa ce termina cu futbolul. asa, are la vreo 10-12 milioane de oi_ro, cat sa isi faca un saivan de toata splendoarea !

Vezi toate comentariile (8)
Comentează