INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ISRAEL

EXCLUSIV // UPDATE Gabi Tamaș, reținut până duminică! Răsturnare INCREDIBILĂ de situație în cazul fotbalistului român

Gabi Tamaș a fost pus sub control judiciar
Gabi Tamaș a fost pus sub control judiciar

Articol de - Publicat miercuri, 27 martie 2019 21:21

Gabi Tamaș, 35 de ani, a petrecut noaptea în spatele gratiilor după ce a fost prins băut la volan, în Israel, luni spre marți. După mai multe tentative, poliția din Petah Tikva a reușit să obțină reținerea fotbalistului la secție până duminică.

  • Corespondentul GSP.ro Beno David este în Israel și transmite ultimele informații despre situația fotbalistului român! Jurnalistul a fost prezent la Tribunalul din Petah Tikva la audierile lui Tamaș.
UPDATE 21:15

Poliția din Petah Tikva s-a adresat din nou unui judecător și a reușit să întoarcă în ultima clipă decizia inițială de arest la domiciliu. Astfel, Gabriel Tamaș va fi reținut la secție până duminică.

Fundașul român a primit vestea chiar în momentele în care se pregătea să meargă acasă.

Tamaș, final de carieră? Filmul evenimentelor care l-au dus pe român în arest în Israel + când își află pedeapsa

UPDATE ora 18:00

Poliția a făcut apel la sentința inițială, dar a fost respinsă ca nefondată de judecători. Astfel, începând cu ora 19:00, Gabriel Tamaș va fi în arest la domiciliu.

Patronul Yoav Katz, aflat în aceste momente în Statele Unite ale Americii, le-a transmis celor de la club că e foarte supărat nu doar pe Tamaș, ci și pe ceilalți jucători, dar mai ales pe directorul sportiv, cel care a organizat petrecerea. Acesta va reveni în Israel săptămâna viitoare pentru a discuta soarta antrenorului lui Hapoel, dar va profita de ocazie pentru a lămuri și această situație. 

Tribunalul din Petah Tikva a fost astăzi plin de jurnaliști, care s-au strâns puhoi pentru a afla pedeapsa primită de fotbalist după ce a fost prins băut la volan în urmă cu două zile.

Flancat de polițiști, Tamaș și-a făcut apariția la tribunal în jurul orei 13:00. Fără să ofere declarații și fără cătușe la mâini.

Procesul a durat o oră și 45 de minute, un record, iar un prim verdict a fost oferit în jurul orei 14:45, ora României: Tamaș a fost pus sub control judiciar și, până la o nouă decizie, va petrece următoarele zile în arest la domiciliu.

Patronul Yoav Katz, aflat în aceste momente în Statele Unite ale Americii, le-a transmis celor de la club că e foarte supărat nu doar pe Tamaș, ci și pe ceilalți jucători și mai ales pe directorul sportiv, pentru că i-au permis fundașului român să bea. Acesta va reveni în Israel zilele viitoare și va purta o discuție lămuritoare cu Tamaș.

Desfășurarea evenimentelor de la Tribunal: 

update 14:45

Noam Reghev, ofițerul de presă al lui Hapoel Haifa, a declarat în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor că, începând de diseară, Gabi Tamaș va fi arestat la domiciliu (va fi pus sub control judiciar). 

update 14:40

Tamaș a ieșit din sală înconjurat de 3 polițiști, dar verdictul rămâne în continuare unul secret. Avocatul lui Tamaș nu a oferit declarații la ieșirea din sala de judecată.

update 14:30

Gabi Tamaș a ieșit acum de la audieri, dar nimeni nu a vrut să ofere un răspuns concret. Jurnaliștii prezenți la fața locului așteaptă ca avocatul lui Tamaș să ofere declarații. O oră și 45 de minute a durat audierea lui Tamaș, una record.

update 13:49

A intrat în sală și Ioana, soția fotbalistului. La fel ca ofițerul de presă al clublui, Ioana e martor.

update 13:45

Acum a intrat în sala de proces și ofițerul de presă al echipei Hapoel Haifa. Acesta joacă rolul de martor.

Petrecerea de la care Tamaș a plecat băut cu mașina a fost aniversarea directorului Oren Sterling.

update 13:15

Conform informațiilor GSP.ro, avocatul angajat de club a insistat ca procesul să se desfășoare cu ușile închise.  Soția lui Tamaș, ofițerul de presă al clubului și directorul echipei Oren Sterling așteaptă încordați decizia judecătorului

Update 12:50

Gabi Tamaș a fost adus de polițiști la tribunal, unde și-a făcut apariția printr-o zonă separată, departe de ochii curioșilor. În continuare, numeroși reprezentanți ai mass-media se află în fața tribunalului, unde sunt prezenți și oficiali ai clubului Hapoel Haifa.

update  12:40

Procesul lui Tamaș naște un interes uriaș în Israel. Zeci de ziariști și fotoreporteri s-au adunat în fața tribunalului

update 12:30

Procesul nu se judecă la un tribunal obișnuit, ci la o curte unde se soluționează cazuri legate de viteză, alcool la volan sau accidente grave în trafic. Deocamdată, Tamaș nu a fost adus de polițiști în fața judecătorilor!

La ora 12:00, ora României, Gabi Tamaș își va afla pedeapsa pentru ultima aventură, când va fi față în față cu judecătorii din Petah Tikva.

Tamaș nu avea asigurare!

Conform informațiilor GSP.ro, Tamaș ar putea avea probleme mult mai grave, polițiștii depistând o altă neregulă în momentul în care l-au oprit: fotbalistul român nu deținea poliță de asigurare la mașină, infracțiune gravă în Israel, pentru care riscă o altă amendă usturătoare. 

A căzut pe jos!

La scurt timp după ce a fost oprit, polițiștii deplasați la fața locului i-au solicitat lui Tamaș să coboare din mașină în momentul în care și-au dat seama că fotbalistul se află sub influența băuturilor alcoolice.

Mai mult, conform surselor Gazetei, agenții l-au rugat pe Tamș să încerce să meargă drept preț de câțiva metri, însă Tamaș nu s-a putut ține pe picioare și a căzut! 

Imagini asemnătoare l-au avut protagonist pe celebrul jucător de golf Tiger Woods. În 2017, acesta a fost prins băut la volan, ținându-se cu greu pe picioare în momentul în care poliștii i-au solicitat să meargă drept de-a lungul unui marcaj

CONTEXTUL INCIDENTELOR ÎN CARE A FOST IMPLICAT TAMAȘ:

  • Tamaș evoluează la Hapoel Haifa, oraș care este la o oră de mers cu mașina de Petah Tikva.
  • Internaționalul român gonea cu 205 km/h pe autostradă, într-o porțiune unde limita de viteză era de numai 90.
  • El au fost oprit de polițiști după câțiva kilometri. Agenții au reușit să oprească mașina și au simțit miros de alcool când au ajuns în dreptul geamului șoferului.
  • Polițiștii l-au dat pe Tamaș jos și, după testele efectuate pe loc, i-a rezultat o concentrație de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat, de trei ori mai mare decât limita legală în Israel.
  • Pentru că a condus beat și a fost prins de radar mult peste viteza legală, Gabi ar putea scăpa doar cu o amendă foarte mare și carnetul reținut. Totuși, n-ar fi exclus să primească închisoare cu suspendare.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (44)
1764061520284739
George Adrian Popescu  •  28 Martie 2019, 07:05

Daca acasa i s-au permis toate porcariile sigur ca omul a priceput ca este ceva normal sa te imbeti ca un porc si, apoi, sa te sui la volan. Daca s-ar fi luat masuri in Romania astazi Tamas nu ne-ar mai fi facut de ras in Israel.

fcsbist.de.mic
fcsbist.de.mic  •  28 Martie 2019, 04:37

Il asteapta iarba verde din santurile de acasa.

metaljuve
metaljuve  •  28 Martie 2019, 02:06
Postat de sadomarxist pe 27 Martie 2019, 22:41

***. *** (a nu se intelege ca aprob urcarea la volan sub influenta. e o iluzie ca ai reflexe mai rapide. ai pe dracu). dar gabi tamas chiar este un om special si un fotbalist...poate cel mai mare fundas al romaniei de la belodedici incoace.

LoL Aveam in cartier si in jurul cartierului lui Tamas fundasi mai buni.

Vezi toate comentariile (44)
Comentează