INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

EXCLUSIV Marius Șumudică, tot cu ochii pe FCSB: ce sfaturi prețioase le oferă lui Alibec și Budescu » Cine crede că este cel mai bun decar român după Gică Hagi

Marius Șumudică și Constantin Budescu
Marius Șumudică și Constantin Budescu

Articol de - Publicat miercuri, 09 mai 2018 13:14

Marius Șumudică, unul dintre numele vehiculate pentru înlocuirea lui Nicolae Dică pe banca celor de la FCSB, a vorbit în exclusivitate pentru GSP.ro despre acest zvon și le-a oferit câteva sfaturi foștilor săi elevi, Denis Alibec și Constantin Budescu.

- Domnule Șumu dică, am văzut că sunteți pe lista lărgită pentru a prelua FCSB din sezonul viitor.
- Eu nu știu pe ce listă sunt, că nu mi-am propus să candidez la ceva, dar dacă așa spuneți dumneavoastră, așa o fi. E ceva deosebit să fii dorit și de CFR de Steaua, formațiile care se bat la titlu. Înseamnă că am făcut performanțe nu doar în Romania, ci și în Turcia, unul dintre campionatele puternice ale lumii, unde sunt singurul antrenor străin.

- Ce credeți că se va întâmpla cu echipa lui Gigi Becali în acest final de sezon? După înfrângerea de la Iași a ajuns să aibă a doua șansă la titlu.
- Eu nu pot decât să le urez toate cele bune jucătorilor. Sunt mândru că am știut să lucrez și cu Budescu și cu Alibec, cu Junior Morais și Teixeira. Am avut rezultate, am ieșit campioni cu Astra și nu vreau să se interpreteze că bag bățul prin gard. Dacă îmi permite să le spun jucătorilor să fie concentrați pe acest final de sezon, să lupte pentru ei, pentru antrenorul lor, Nicolae Dică, pentru patron, ca să le fie bine tututor.

- Ce părere aveți de faptul că e un conflict mocnit cu Budescu, care a ajuns să bifeze puține meciuri ca integralist și a ajuns și în colimatorul oficialililor?
- Eu îmi pot exprima doar părerea personală despre Budescu. Este un fotbalist foarte bun, de calitate, de rasă, cel mai bun număr 10 din România, probabil cel mai bun număr 10 de la Hagi încoace, dacă îmi pot permite să spun asta. Are el acel ceva și sunt sigur că poate face în continuare minuni.

- Aveți vreo favorită în acest final de sezon?
- Eu sunt antrenorul lui Kayserispor, țin cu echipa mea. Și Steaua și CFR Cluj vor mai oferi mari surprize pe acest final de sezon. E o luptă pasionantă și mi-e greu să spun cine va lua titlul. Așteptăm și noi din afară să vedem cum se va termina lupta.

Vezi și: EXCLUSIV Acum e clar! Dică e OUT de la FCSB! El e favorit să-l înlocuiască » Becali mai are 6 variante de rezervă

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
haideusicfr
haideusicfr  •  09 Mai 2018, 20:26
Postat de fangigi pe 09 Mai 2018, 16:29

Corect, Sarmaluta e umflat de presa de cand a ajuns la fcsb, la Astra era ignorat total! Cat despre Sumudica, e o mizerie, canta dupa cum bate vantul! Daca-l momeste ciobanul cu niste tzechini(asa cum a a mai facut-o si in trecut cu ajutorul unei valize la meciul Astra-ASA), uita si ca e rapidist(oricum nu e!) si se face si pres fcsbistilor ce l-au injurat non-stop!

Asa "sarmaluta "cum e s-ar putea sa ajunga la CFR.Si va fi respectat.

zagna
zagna  •  09 Mai 2018, 17:00

Budescu nr 10 ? :) sumudica, zici ca ești antrenor de fotbal...

fangigi
fangigi  •  09 Mai 2018, 16:29
Postat de godot pe 09 Mai 2018, 15:23

Să fim serioși... ca număr zece, Adi Ilie și Mutu sunt la ani lumină de oricine. Jucători ca Panduru, Ioan Timofte, Cernat au fost incomparabili mai buni. Iar jucători ca Alin Stoica, Zicu, Dică, Pancu, Cătălin Munteanu îi scuipă semințe în cap, ca valoare și ca rezultate. Budescu e un jucător amator ca structură, care a făcut ceva performanță în mediocritatea Ligii I, în condiții de cocoloșire maximă. Și-a arătat valoarea în Liga a II-a din China, de unde l-au dat ăia afară în șuturi.

Corect, Sarmaluta e umflat de presa de cand a ajuns la fcsb, la Astra era ignorat total! Cat despre Sumudica, e o mizerie, canta dupa cum bate vantul! Daca-l momeste ciobanul cu niste tzechini(asa cum a a mai facut-o si in trecut cu ajutorul unei valize la meciul Astra-ASA), uita si ca e rapidist(oricum nu e!) si se face si pres fcsbistilor ce l-au injurat non-stop!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează