INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CHINA

EXCLUSIV Șoc în China! Cosmin Contra a fost dat afară de la Guangzhou R&F în această dimineață!

Articol de - Publicat miercuri, 22 iulie 2015 09:17

Cosmin Contra a fost anunțat de șefii celor de la Guangzhou R&F că nu mai este antrenorul echipei. Rezultatele slabe ale românului l-au îndepărtat de banca tehnică a formației. Discuții privind acest subiect au început încă de săptămîna trecută în presa locală. 

În decembrie 2014, Contra și-a călcat pe suflet și a trecut în China, semnînd un contract pe 2 ani cu Guangzhou R&F. A ajutat-o astfel pe Getafe, care a primit 4 milioane de euro în schimbul antrenorului de 39 de ani.

Românul avea 7 înfrîngeri (9 în total) și 5 egaluri în campionat în lunile mai, iunie și iulie. Și un singur succes, pe 28 iunie. R&F a alunecat pe locul 11 și e la doar trei puncte de zona retrogradării, destul pentru Contra, care va reveni în Europa. 

Locul acestuia va fi luat de Li Bing, cel care a fost mîna dreaptă a lui Contra în cele șapte luni petrecute în China.

2.000.000 de dolariera salariul pe care Contra îl avea la chinezi

ROMÂNI ÎN CHINA

Nume Club Loc
D Petrescu Jiangsu Sainty 8
M. Constantin Jiangsu Sainty 8
C. Tănase Tianjin Teda 13
E. Bicfalvi Liaoning Whowin 14

* Prima ligă chineză are 16 echipe.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (48)
magura
magura  •  23 Iulie 2015, 08:38

SOC? Mareee stire... Bine... la gsp totul este socant...!!!

sakamoto
sakamoto  •  22 Iulie 2015, 18:40

Unda de shok s-a simtzit in Alaska, Indonezia, Australia, SUA, America de Sud, Europa si Africa. Ar trebui sa i se ia un interviu lui Contra, sa ne explice cum s-a produs megacutremurul.

gicutzu69
gicutzu69  •  22 Iulie 2015, 17:10

Era problema de timp cand urmau sa-l dea afara.

Vezi toate comentariile (48)
Comentează