INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRATATIVE

Florin Niță devine liber în vară și a primit prima ofertă: „Negocierile au început deja”

Florin Niță, Sparta Praga // foto: Imago
Florin Niță, Sparta Praga // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 martie 2021 17:22 / Actualizat miercuri, 17 martie 2021 17:35

Florin Niță (33 de ani) ar putea continua la Sparta Praga și după finalul acestui sezon. Portarului român i-a fost propusă o prelungire de contract, informează presa din Republica Cehă.

Fostul portar de la FCSB a început ca rezervă acest sezon, dar începând din luna noiembrie a devenit titular incontestabil la Sparta. Niță a apărat foarte bine de atunci, fapt ce i-a determinat pe oficialii de la Sparta Praga să îi propună prelungirea contractului, scadent la finalul acestui sezon, anunță iSport.cz.

Florin Niță, ofertat de Sparta Praga

„Negocierile între club și jucător au început deja. Sparta i-a oferit lui Niță un contract pe doi ani”, a transmis o sursă apropiată de club pentru publicația citată.

Niță l-a detronat pe Milan Heca din poarta Spartei în noiembrie, când antrenor era Vaclav Kotal. Portarul român a rămas titular și după schimbarea lui Kotal, care a fost înlocuit cu Pavel Vrba. În luna ianuarie, fostul antrenor al cehilor și-a exprimat dorința ca Niță să rămână alături de Sparta și după finalul acestui sezon.

„Niță și-a asumat responsabilitatea și joacă excelent. Eu sper că va rămâne, dar depinde de filosofia clubului, această întrebare ar trebui adresată mai degrabă directorului sportiv”, spunea Kotal la începutul anului.

18 goluria încasat Niță în acest sezon la Sparta, în 18 meciuri. A păstrat poarta intactă în 8 partide

1,5 milioanede euro valorează Niță, potrivit Transfermarkt.com

Citește și:

Cine îl va înlocui pe Ciprian Tătărușanu în poarta naționalei? Părerea unui membru din „Generației de Aur”: „Pe varianta asta se va merge”

Constantin Budescu, ironizat după ce nu a prins lotul României: „E gras ca mine! Are calitate, dar la naţională e altceva”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
randoomm1
randoomm1  •  17 Martie 2021, 19:15
Postat de luciann pe 17 Martie 2021, 18:49

test

proba de microfon:))

luciann
luciann  •  17 Martie 2021, 18:49

test

Vezi toate comentariile (2)
Comentează