INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SOUTHAMPTON

Gardoș spune că e gata s-o părăsească pe Southampton: "O să mă lase să plec"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 decembrie 2017 18:46

Florin Gardoș intră în ultimele șase luni de contract cu Southampton și spune că sunt șanse mari să plece de la formația din Premier League, după ce a avut o perioadă foarte dificilă din cauza accidentărilor.

"Nu este încă sigur ce voi face, dar intru de la 1 ianuarie în ultimele șase luni de contract și cred că o să mă lase să plec. A mai rămas să mai vorbim la sfârșitul lunii", a spus Gardoș la TV Digi Sport.

"Acum e altă situație, mai ales că cel mai probabil o să plec liber. Sper, totuși, să nu fiu nevoit să revin acum în țară"
Florin Gardoș

Fundașul central în vârstă de 29 de ani a suferit o accidentare la genunchi în 2015, iar de atunci cariera sa a luat-o în jos, urmând și alte accidentări din cauza cărora n-a mai primit șanse să evolueze la prima echipă.

18 meciuri a jucat Gardoș pentru Southampton în cei trei ani petrecuți acolo

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
balauru48
balauru48  •  15 Decembrie 2017, 22:05

alta teapa imensa data de ipocritul din pipera

Vezi toate comentariile (1)
Comentează