INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA

GENK - CERCLE BRUGES 1-0 // Probleme pentru Ianis? » Fanii îi cer demisia antrenorului care l-a adus la Genk

Articol de - Publicat duminica, 27 octombrie 2019 12:56

Ianis Hagi (21 de ani) a jucat doar ultimele zece minute sâmbătă, în victoria cu Cercle Bruges, scor 1-0, fiind al doilea meci la rând în care nu e titular. 

După jocul foarte bun al lui Ianis cu Napoli (0-0), antrenorul Felice Mazzu mărturisea la meciul următor, 2-1 cu Mouscron: „Dacă nu-l titularizam și astăzi pe Hagi, fanii m-ar fi omorât”.  

L-a folosit din start și la 0-1 cu Standard. Ulterior, nu a mai început cu el. A doua partidă la rând în care numărul 23 al albaștrilor intră în final: minutul 87 cu Liverpool (1-4), 80 cu Cercle (1-0). 

Partida surprinzător de dificilă cu Cercle, lanterna Belgiei, i-a ridicat pe fanii lui Genk împotriva lui Mazzu. Îi cer să demisioneze, sunt pline rețelele de socializare de protestele suporterilor. 

„Unde e fotbalul-samba pe care-l jucam sezonul trecut?”, întreabă un susținător. „Stăm cu toții în spatele mingii împotriva ultimei clasate”, reproșează altul. Concluzia: „Mazzu ar fi trebuit înlocuit de câteva luni”.  

535 de minutea jucat Ianis Hagi la Genk în 13 partide în toate competițiile (medie de 41,1 minute pe meci)

VEZI ȘI:

GENOA - BRECIA 3-1 // VIDEO Ionuț Radu a gafat ca Islas cu Ilie Dumitrescu: „Nu știu ce s-a întâmplat cu el. Parcă a fost răpit. Nu mai e același”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Citește și:

10 lucruri care nu s-au văzut la TV la meciul Generației de Aur » Detaliile surprinse de reporterii GSP
Nationala
10 lucruri care nu s-au văzut la TV la meciul Generației de Aur » Detaliile surprinse de reporterii GSP
Nicușor Dan, anunț despre noul stadion al lui Dinamo: „O minciună grosolană”
Superliga
Nicușor Dan, anunț despre noul stadion al lui Dinamo: „O minciună grosolană”
„Trebuiau încă 300 de jucători” » Victor Becali i-a dat replica lui Ionel Ganea: „Jigniri și prostii de genul nu își au rostul”
Superliga
„Trebuiau încă 300 de jucători” » Victor Becali i-a dat replica lui Ionel Ganea: „Jigniri și prostii de genul nu își au rostul”

Licitație la dineu pentru echipamentele Generației de Aur » Cât a plătit Șucu pentru tricoul lui Mourinho + Hagi a stabilit recordul serii

Cine transmite la TV meciul de adio al Generației de Aur » Ploaie de staruri mondiale pe Arena Națională


Comentarii (13)
2548997665330758
Puiu Raducan  •  28 Octombrie 2019, 12:53

Problema noastra este veche si se mentine ca... problema. De cate ori pierdem puncte, mai ales acasa, sansele la calificarea despre care este vorba se maresc. Se maresc atat de mult incat... la urma... vorbim de viitoarea calificare unde-i vom face tandari pe toti. S-au refuzat zeci de milioane de euro (se zice) pentru Hagi al mic pentru a-l duce pe-o banca de rezerve in Belgia. Nu avem curajul, ne este teama s-o spunem... Hagi jr. este o umbra a tatalui si el la vremea lui ajutat de jocul echipelor la care a jucat. L-au fortat pe Contra sa-l titularizeze si a fost un mic anonim, un adversar de fapt. Ne este frica s-o spune... Se supara ta-su si ne ameninta ca pleaca din tara. Nu avem antrenori, nu avem mentalitate. Suntem... romani.

matei007
matei007  •  27 Octombrie 2019, 22:04

Probabil va juca cu Suedia (rezerva sau titular) si va avea ocazia sa-si demonstreze valoarea. Din pacate fotbalistii romani fac din ce in ce mai greu fata in campionatele bune. Belgia nu este unul dintre ele si cu toate astea ii este greu sa se impuna. Razvan Marin simte pe pielea lui ce inseamna sa treci granita din Belgia in Olanda. Ce sa mai vorbim de Juventus, City sau Barcelona.

enigmaticul
enigmaticul  •  27 Octombrie 2019, 17:33

Sigur va fi răscumparat de taticu, vezi cazul Fiorentina. Asta nu o să facă niciodată mulți purici în campionatele din Europa. La tăticu cred că îi priește cel mai bine, sau poate la Becalu, că deh.....sunt prieteni buni.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează