INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GENOA - FIORENTINA 2-1

GENOA - FIORENTINA 2-1 // VIDEO Ionuț Radu, pasă de gol în Serie A » Cum s-au descurcat Ștefan Radu și Romario Benzar

Articol de - Publicat luni, 02 septembrie 2019 10:19

Ionuț Radu (22 de ani) a dat o pasă de gol în victoria obținută de Genoa cu Fiorentina, scor 2-1.

Ionuţ Radu este în formă pentru „dubla” cu Spania şi cu Malta din preliminariile Euro 2020. Dacă Tătăruşanu continuă să fie rezervă la Lyon, portarul lui Genoa îi oferă garanţii lui Contra, remarcându-se în victoria (2-1) cu Fiorentina. Nu doar că a reuşit două intervenţii foarte bune la Chiesa şi, în prelungiri, la Ribéry, însă a dat şi un assist, printr-o degajare foarte lungă, la golul al doilea semnat de Kouamé, care a preluat şi a marcat! 

A luat nota 6,5 

Radu a primit nota 6,5 în presa italiană, fiind printre cei mai buni jucători ai lui Andreazzolli. „În prima repriză şi-a asumat câteva riscuri inutile, dar a parat decisiv în faţa lui Ribéry şi Chiesa”, a comentat Gazzetta dello Sport. Nimic de făcut la penaltyul Violei, executat sigur de Pulgar, la fel la ocazia egalării avute în prelungiri de Chiesa, numai că norocul l-a ocrotit pe român, mingea lovind bara. Genoa e neînvinsă după două etape. 

Aceeaşi notă pentru Ştefan Radu contra Romei (1-1): „S-a dedicat lui Ünder şi i-a limitat raza de acţiune”, l-a caracterizat Gazzetta dello Sport. „I-a acoperit spatele lui Lulici”, a completat Corriere dello Sport (nota 6).  

Benzar, titular în Lecce - Hellas Verona 0-1

La primul meci ca titular în Serie A, Romario Benzar n-a convins. Fundaşul dreapta a fost înlocuit în minutul 59 cu Rispoli, iar Gazzetta dello Sport i-a acordat nota 5,5: „A fost deseori ezitant în faţa lui Lazovici, dar s-a descurcat mai bine la urcările în ofensivă, totul până la centrări”. 

Antrenorul Fabio Liverani a fost nemulţumit după meci: „Am pierdut toate duelurile cu adversarii, ne-a lipsit răutatea şi personalitatea. Fiecare joc va fi o suferinţă, avem nevoie de un miracol să ne salvăm!”.

VEZI ȘI:

VIDEO Iasmin Latovlevici, candidat pentru Trofeul Puskas » Gol absolut uluitor marcat în victoria celor de la Bursaspor

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează