INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

GENOA - ROMA 1-3 // VIDEO + FOTO Iată cine îl ține rezervă pe Ionuț Radu: Mattia Perin s-a făcut de râs în fața Romei!

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 ianuarie 2020 20:56

Ionuț Radu (22 de ani) a fost din nou rezervă la Genoa, în eșecul suferit acasă cu AS Roma, scor 1-3. 

Ionuț Radu e conștient că nu va mai prinde echipa în acest sezon. De la venirea lui Mattia Perin, internaționalul român a mai evoluat doar în Cupa Italiei, când Genoa a fost eliminată de Torino după loviturile de departajare. 

Cu sau fără Radu, „Grifonul” se îndreaptă spre Serie B. Nicinul dintre cei trei antrenori de până acum nu a găsit soluția minune. Vinovați par jucătorii, iar grăitor pentru parcursul din acest sezon este ce s-a întâmplat la golul de 3-1 al Romei, marcat de Dzeko în minutul 74. 

Haos general în apărare la Genoa - AS Roma

O fază aparent banală, cu mingea în posesia fundașilor gazdelor s-a transformat în gol. Ghinionistul Biraschi, cel care marcase în propria poartă în minutul 44, a pasat periculos în zona centrală. Coechipierul, aflat sub pressing-ul romanilor, a pasat spre Perin. A urmat o nouă gafă. Portarul care îl ține rezervă pe Ionuț Radu a alunecat în timpul degajării, a trimis slab la „romanul” Pellegrini, care a pasat ideal pentru Dzeko. 

VIDEO // Rezumatul meciului Genoa - Roma 1-3

Clasament Serie A

Vezi și: 

LAZIO - SAMPDORIA 5-1 // VIDEO Presa din Italia dezvăluie de ce Ștefan Radu a jucat doar 49 de minute: „De aceea l-a și înlocuit Inzaghi! N-a vrut să riște”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
danny_l
danny_l  •  20 Ianuarie 2020, 08:56

Oricum, Radu nu va mai sta la Genoa,nici un fotbalist nu dorește să-și asocieze numele său cu o echipă care va retrograda,Genoa nu avea nevoie de portar cu de fundași.

portardelegenda
portardelegenda  •  20 Ianuarie 2020, 08:54
Postat de alenb pe 20 Ianuarie 2020, 01:37

De ras va faceti voi, gesepistilor, Perin a alunecat cand a incercat sa degajeze, i se putea intampla oricui. La cata ciuda este in acest articol ca l-au scos din poarta pe radu, suspectez ca a fost scris *** :)). Sa fie clar, radu mai are mult pana sa fie un portar mare, ar trebui sa mai lase discursurile in vestiar si fumurile si sa antreneze mai serios.

Perin a alunecat pentru ca a vrut sa întoarca mingea in centru (gest tehnuc dificil si riscant asumat inutil si aiurea). Un portar bun degaja simplu in tușa. Un portar bun stie sa gestioneze riscul in favoarea sa permanent

belane
belane  •  20 Ianuarie 2020, 02:17
Postat de Mihnea Iorga pe 19 Ianuarie 2020, 23:48

Inteleg ca il apreciezi pe Radu, dar hai sa nu inventam lucuri doar pentru a il pune pe jucatorul anului intr-o lumina pozitiva. Perin in 2014, la 22 de ani, prindea nationala mare a Italiei. Trecand peste diferenta dintre cele 2 echipe, Radu nici macar nu a prins lotul la ultima actiune a nationalei...

Ai un argument slab - daca ar fi sa-i judecam dupa ce performante personale au avut la varste fragede atunci Marco Amelia a fost un superjucator - alt portar italian cu 9 selectii in nationala care in cele din urma a ajuns sa lustruiasca banca de rezerve transformandu-se intr-o prastie iar acest destin poate fi valabil in cazul ambilor portari. Cert e ca in momentul de fata acest Perin nu pare sa aduca mai nimic in plus intre buturi pentru Genoa.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează