INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Ce se întâmplă cu George Pușcaș, după ce Genoa a promovat în Serie A

Atacantul George Pușcaș (27 de ani) va fi transferat definitiv de Genoa, după ce formația din Genova și-a asigurat, din punct de vedere matematic, promovarea în Serie A. 
Foto: Twitter (RFCLatest)
Atacantul George Pușcaș (27 de ani) va fi transferat definitiv de Genoa, după ce formația din Genova și-a asigurat, din punct de vedere matematic, promovarea în Serie A. Foto: Twitter (RFCLatest)

Articol de - Publicat sambata, 06 mai 2023 18:36 / Actualizat sambata, 06 mai 2023 19:33

Atacantul George Pușcaș (27 de ani) va fi transferat definitiv de Genoa, după ce formația din Genova și-a asigurat, din punct de vedere matematic, promovarea în Serie A. Genovezii s-au impus cu 2-1 în fața lui Ascoli și au urcat în primul eșalon al fotbalului din „Cizmă”. 

Vârful era împrumutat de la Reading, din Anglia, grupare care a stipulat în contract o clauză prin intermediul căreia italienii sunt obligați să-l achiziționeze definitiv pe român, în schimbul sumei de 4 milioane de euro, scria Gazeta Sporturilor, în august 2022.  

Scandal în toată regula la meciul lui Dinamo: „secundul” lui Burcă, gest huliganic + fanii dinamoviști au aruncat cu mai multe obiecte în oaspeți
DINAMO - UNIREA DEJ 0-0
Scandal în toată regula la meciul lui Dinamo: „secundul” lui Burcă, gest huliganic + fanii dinamoviști au aruncat cu mai multe obiecte în oaspeți

George Pușcaș, transferat definitiv de Genoa, după promovarea în Serie A

În actuala stagiune, George Pușcaș nu a fost un titular cert în tricoul celor de la Genoa. Românul a bifat numai 25 de apariții în tricoul genovezilor, în Serie B și Cupa Italiei, reușind să marcheze doar 4 goluri. 

Ultima partidă în care George Pușcaș a fost titular în tricoul italienilor a fost pe data de 12 martie, când Genoa se impunea pe teren propriu, scor 1-0, în fața Ternanei, în runda cu numărul 29 din Serie B. 

Genoa este a 7-a echipă italiană din CV-ul lui George Pușcaș, după Inter Milano, Bari, Benevento, Novara, Palermo și Pisa. 

Citește și: 

Manchester City, un nou pas spre titlu » Victorie la limită cu Leeds, după festivalul de ratări al lui Haaland

Presa argentiniană îl felicită pe Leo Messi pentru scuze, dar crede că PSG nu le merită: „Maradona probabil că n-ar fi făcut-o!”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează