INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CUPA GRECIEI

Guvernul Greciei, decizie drastică înainte de finala Cupei: PAOK Salonic - AEK Atena, cu porțile închise!

Articol de GSP - Publicat luni, 06 mai 2019 15:25

PAOK Salonic și AEK Atena vor juca duminică, 11 mai, în finala Cupei Greciei. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.RO, de la ora 20:30.

PAOK și AEK sunt două dintre echipele cu cei mai violenți fani, iar Guvernul a decis ca meciul să se joace cu porțile închise. Astfel, oficialii greci vor să evite eventuale conflicte între fanii celor două echipe, care ar putea dăuna partidei. Decizia a fost anunțată de Yorgos Vassiliadis, viceministrul sporturilor din Grecia.

Și-n 2016 finala Cupei, între AEK și Olympiakos, s-a jucat fără suporteri.

Scandaluri și-n trecut

Cele două echipe s-au duelat în finala Cupei în 2017 și 2018, iar ambele meciuri s-au soldat cu incidente puternice între suporteri.

Mai mult, în martie 2018, meciul PAOK Salonic - AEK Atena, care putea schimba liderul în Grecia, a fost întrerupt în minutul 90, la scorul 0-0, după un scandal izbucnit în urma golului anulat lui Varela.

Totul a degenerat într-un scandal uriaș, iar patronul lui PAOK, Ivan Savvidis, a intrat cu un pistol pe teren. După acele incidente, PAOK a pierdut 3 puncte și meciul la „masa verde”. (Detalii AICI)

Citește și:

Răzvan Lucescu, unicul neînvins în Europa, vrea și primul event: „Sunt în vârful carierei. Dar sâmbătă mergem să luptăm! Vrem să cucerim și Cupa"

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (2)
10203288018960160
Ovidiu Alboiu  •  06 Mai 2019, 17:41

Eu zic ca e ingerinta a politicului in sport dar e oarecum inutil sa vorbesti despre asta in Grecia....politicienii lor sunt cei mai jalnici, chiar in comparatie cu ai nostri, desi pare imposibil.

alexbarosanu
alexbarosanu  •  06 Mai 2019, 17:22

foarte corecta decizia! golaniile pe stadioane trebuie sa fie oprite! golanii la parnaie! peste tot in lume!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează