INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SERIE A

Ianis Hagi, încrezător că va juca în curând la prima echipă a Fiorentinei: "Marchez meci de meci la Primavera, îmi aştept momentul"

Articol de GSP - Publicat luni, 03 octombrie 2016 15:52

Ianis Hagi a revenit în România după ce a fost convocat la naţionala U19 şi a vorbit despre perioada bună pe care o traversează la Fiorentina Primavera.

Fiul lui Gică Hagi speră ca evoluţiile bune să-i atragă atenţia lui Paulo Sousa. 

"E foarte bine la Fiorentina. Uşor-uşor m-am adaptat, colegii sunt super, toţi din staff sunt super. Abia aştept să joc la prima echipă. În Italia e un campionat foarte diferit faţă de România, mai agresiv, mai dur şi jucătorii au o calitate mai mare.

E o perioadă de adaptare pentru mine, sper să joc cât mai repede. Sunt mulţumit că am meciuri în picioare, joc, am randament bun, marchez meci de meci la Primavera.

În rest, când Mister o să decidă să promovez, o să debutez, până atunci trebuie doar să-mi aştept momentul", a spus Ianis Hagi, citat de Dolce Sport.

Mijlocaşul de 17 ani a vorbit şi despre relaţia de prietenie pe care o are cu fostul stelist Ciprian Tătăruşanu.

"M-a ajutat, înca mă ajută. E un supercoleg şi un superprieten", a adăugat Ianis.

  • Ianis Hagi a fost transferat de Fiorentina de la Viitorul în această vară, pentru aproximativ două milioane de euro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  03 Octombrie 2016, 20:25

...aiureli ...cui ii pasa de aceasta trompeta ...nepotismul e in floare in Ro ...nu merita convocat la U 19 ...a luat locul altui copil talentat ...acum ta su cand o sa piarda echipa n o sa mai zica nimic ...mut ca un peste ...

ortega
ortega  •  03 Octombrie 2016, 19:30

Când mai cotizează tac-tu încă 800.000 de coco la Fiorentina , ca atunci când te-a luat ... Atunci o să cari mingile ... Ca să joci la echipa mare ... îl ruinezi pe tac-tu ...

tihi
tihi  •  03 Octombrie 2016, 17:01

Stai mai baiete!! Nici nu s-a uscat cerneala pe contractul tau !!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează