INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  COPA DEL REY

VIDEO Ianis Hagi, primele goluri la Deportivo Alaves! „Dublă” în victoria cu 10-0 din Copa del Rey

Articol de - Publicat vineri, 03 noiembrie 2023 00:07 / Actualizat vineri, 03 noiembrie 2023 10:17

Ianis Hagi a înscris primele sale goluri în tricoul lui Deportivo Alaves, în victoria reușită de basci în turul II al Cupei Spaniei, 10-0 în deplasare cu amatorii de la Deportivo Murcia, formație din Liga 6. A fost a opta apariție a românului în tricoul „Babazorros”. 

Hagi jr. are evoluții din ce în ce mai apreciate la Deportivo. Duminica trecută, tocmai ce a oferit un assist în înfrângerea la limită cu Atletico Madrid, 1-2, pe Estadio Metropolitano, după o altă ocazie ratată în prealabil la poarta lui Atleti. Fusese aproape să „spargă gheața” și cu Osasuna, însă inspirația l-a părăsit în fața porții.

Scandal în Turcia! S-a certat din cauza dietei cu antrenorul, care l-a scos din lot până când slăbește 7 kilograme
TURCIA
Scandal în Turcia! S-a certat din cauza dietei cu antrenorul, care l-a scos din lot până când slăbește 7 kilograme

Până să bifeze primul său gol în La Liga, internaționalul de 25 de ani și-a „făcut mâna” cu Deportivo Murcia, o formație non-profesionistă pe care Alaves a întâlnit-o într-o rundă incipientă din Copa del Rey. 

Ianis Hagi, primele goluri la Deportivo Alaves

Ianis a intrat în teren în minutul 62, la 5-0. Un minut mai târziu, mijlocașul ofensiv a punctat pentru 6-0 - reluare din șase metri, cu poarta goală - pentru ca românul să mai apară pe lista marcatorilor și în minutul 80, când a înscris golul de 9-0 - finalizare din gura porții, din pasa lui Alkain. 

1.01era cota oferită de casele de pariuri pentru o victorie a lui Alaves, un barometru semnificativ al diferenței dintre cele două echipe

Rezumat VIDEO Deportivo Murcia - Deportivo Alaves 0-10

Ianis Hagi fusese printre cei mai buni de la Alaves în înfrângerea cu Atletico

În urmă cu doar câteva zile, Ianis avusese o prestație apreciată în înfrângerea lui Alaves cu Atletico

La 20 de minute după ce a intrat, Ianis Hagi a amenințat poarta lui Oblak. După o centrare din partea stângă, internaționalul român a reluat din unghi, de la 10 metri. Mingea trimisă de el la colțul lung, a trecut puțin pe lângă poartă.

În prelungiri, Ianis a oferit o pasă de gol. Din colțul careului, Hagi a întors excelent mingea la careului, de unde Guevara a reluat excelent și l-a învins pe Oblak. A fost primul assist al lui Hagi în tricoul lui Alaves. 

După meci, presa din Spania a lăudat evoluția lui Ianis. Acesta a primit nota 7 în El Correo: „Are calitate cu mingea la picior. A amenințat poarta și a dat o pasă de gol”.

„Fiul legendarului Gheorghe Hagi are doar 291 de minute în acest sezon. A fost titular în 4 din ultimele 5 meciuri, dar nu fost niciodată integralist. Tatăl său a avut nevoie de 4 minute pentru a marca primul său gol, în timp ce Ianis are mai mult de 5 luni fără să marcheze la club. Ultimul său gol oficial a fost pentru Rangers, pe 21 mai”, a notat Marca.

Citește și alte știri de actualitate: 

Dennis Man lovește din nou! Gol pentru Parma și calificare în optimile Cupei Italiei

Victorie pentru Șumudică! Denis Drăguș a marcat în meciul câștigat la scor de Gaziantepspor în Cupa Turciei

După doar șase meciuri în Turcia, Marius Șumudică vrea să i se prelungească angajamentul cu Gaziantepspor: „Mă simt ca un pește în apă aici”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (22)
rumunek
rumunek  •  03 Noiembrie 2023, 13:23
Postat de laur33 pe 03 Noiembrie 2023, 09:34

Da, cred ca dadeam si eu doua goluri in meciul ala. Scrieti-ne cand da gol in La Liga, nu in curtea scolii.

Nu dădeai, dar probabil un fotbalist cu presa lui și măcar pe jumătate de valoros cum îl vede ta-su, trebuia să dea mai multe. Acum nu știu, poate a jucat 10 minute, atunci e bine. Sper să-l ajute să o nimerească și în ligă, momentan are un assist frumos dar fără vreun avantaj pentru situația in clasament.

xsandum
xsandum  •  03 Noiembrie 2023, 13:12

Am mai vazut comentarii entuziaste dar asta intrece niste limite!! probabil ca autorul face parte din noul val al "gazetarilor" racolati de GSP. Nu e de mirare ca nu se mai tipareste...

MaxiP
MaxiP  •  03 Noiembrie 2023, 12:49
Postat de laur33 pe 03 Noiembrie 2023, 09:34

Da, cred ca dadeam si eu doua goluri in meciul ala. Scrieti-ne cand da gol in La Liga, nu in curtea scolii.

Pai 3 sferturi din priceputii fani romani cer o gloata de jucatori de curtea scolii in locul astora de dau goluri in meciurile de curtea scolii. Ei de ce nu prind meciurile astea de curtea scolii? Macar pe astea? A, nu, ei sunt vedete in Superliga. E adevarat, hagi joaca in La Liga, Superliga suna mai pompos, probabil asta e principalul criteriu de comparatie.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează