INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  JUVENTUS - GENOA 1-1

JUVENTUS - GENOA 1-1 // VIDEO și FOTO » Andrei Radu, integralist în primul pas greșit al campioanei din Serie A în acest sezon!

FOTO: Reuters +7   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 octombrie 2018 17:24

Genoa, cu Andrei Radu integralist, a remizat în deplasarea de la Juventus, scor 1-1.

Căpitanul naționalei U21, aflat la a patra partidă consecutivă ca titular în Serie A, a avut un start excelent de meci. În minutul 7 a avut prima intervenție, a boxat sigur o centrare din flancul drept. Două minute mai târziu a reținut fără probleme un șut de la marginea careului de 16 metri.

Cristiano Ronaldo a lovit bara în minutul 13, cu o lovitură de cap din apropiere. Portughezul nu a mai ratat în minutul 18, când a profitat de o ieșire ezitantă a lui Radu și a trimis mingea în poarta goala. Cea mai importantă intervenție a venit în minutul 23, când l-a blocat excelent pe Ronaldo, după un șut la colțul lung.

Juventus și-a pierdut ritmul în repriza secundă. În ciuda faptului că Daniel Bessa a egalat în minutul 67 cu o lovitură spectaculoasă de cap, campioana en-titre nu a reușit să mai trimită niciun șut pe spațiul porții lui Andrei Radu până la final.

Juventus face primul pas greșit în actualul sezon, dar rămâne lider autoritar, cu 25 de puncte, 7 peste Napoli, care urmează să joace astăzi cu Udinesse. Genoa este pe locul 10, cu 13 puncte.

 Juventus Torino - Genoa 1-1
Au marcat: Bessa 67 / Cr. Ronaldo '18

Andrei Radu, căpitanul naționalei U21 a României, este titular în poarta celor de la Genoa pentru a patra partidă de Serie A la rând. 

Echipele de start

Juventus: Szczesny - Cancelo, Benatia, Bonucci, Alex Sandro - Betancur, Pjanic - Cuadrado, Matuidi, Mandzukic - Cr. Ronaldo
Rezerve: Perin, Pinsoglio - Barzagli, Bernardeschi, Can, Chiellini, D. Costa, De Schiglio, Dybala, Kean, Rugani
Antrenor: Massimiliano Allegri

Genoa: Andrei Radu - Biraschi, Romero, Criscito - Pereira, Romulo, Sandro, Bessa, Lazovic - Kouame, Piatek
Rezerve: Marchetti - Gunter, Hiljemark, Lakicevic, Lapadula, L. Lopez, Mazzitelli, Medeiros, Omeonga, G. Pandez, Rolon, Zukanovic
Antrenor: Ivan Juric

Stadion: Alianz Stadium, Torino
Arbitru: Federico La Penna

 
 

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (12)
alenb
alenb  •  20 Octombrie 2018, 21:43
Postat de dinamo_fan pe 20 Octombrie 2018, 20:49

nu stiu cat a fost greseala de portar. mingea a venit deviata si Radu nu a mai ajuns la ea. fundasul care face paravan o comite. nici nu respinge, nici nu protejeaza. ca putea Radu sa faca mai multe, poate...poate nu, e greu de spus.

Inteleg ca a fost minge grea pt Radu, a lovit pamantul si n-a mai ajuns s-o retina reusind doar s-o devieze in lateral, dar chiar sa dai vina pe fundas e culmea. Daca si fundasul era roman cautai alt jucator nu conteaza cat de desparte de minge?

ursul_supraponderal
ursul_supraponderal  •  20 Octombrie 2018, 21:37

Discutabil. A cam scos mingea din picioarele propriului fundaș si a deviat-o spre Ronaldo. Si cu Parma a cam greșit. Dar e tanar, are viitorul in fata. Un pic mai multa concentrare si totul va fi bine.

portardelegenda
portardelegenda  •  20 Octombrie 2018, 21:31

Pentru jumătate din salariul lui Ilie Dumitrescu vin și vă luminez in ceea ce privește evoluția unui portar. Pe voi jurnalistii GSP am senzația că va înneacaă invidia dublată de incompetenta. Da știu e dureros să vezi ca unul la 21 de ani și-a ridicat pe mâna lui fără să *** pentru ai oferi posibilitatea unui amarat de interviu. Puteți fierbe in continuare in suc propriu căci din cate se pare băiatul ăsta,Radu , e incompatibil cu poziția ghiocelului in fața voastră.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează
Close