INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA

Ladislau Bölöni atacă virulent presa: „Ziariștii sunt periculoși, caută senzaționalul și vor să detoneze bombe ”

Ladislau Boloni are 118 meciuri pe banca lui Antwerp
Ladislau Boloni are 118 meciuri pe banca lui Antwerp

Articol de - Publicat joi, 16 aprilie 2020 13:41

Ladislau Bölöni (67 de ani) a răspuns în stilul caracteristic zvonurilor care-l dau plecat de la Antwerp și spune că declarațiile i-au fost interpretate greșit.

După ce a sugerat, în interviul acordat presei maghiare, că aventura sa la Royal Antwerp a ajuns la final, Loți Bölöni a ținut să nuanțeze sensul afirmațiilor sale și a precizat că nu a luat o decizie clară în privința viitorului. 

"Au fost câteva întrebări generale, inclusiv cea legată de situația mea în Belgia. Ziariștii sunt periculoși, indiferent dacă sunt belgieni, unguri sau japonezi! Unii vor doar să detoneze bombe de presă

Cine aude sau citește interviul caută senzaționalul și dorește probabil să descopere ceva. Cei ce nu caută nu găsesc nimic", a declarat românul în Het Laatste Nieuws.

Continuă Bölöni în Belgia?! 

Tehnicianul echipei aflate pe locul 4 după 29 etape din sezonul regulat în Jupiler Pro League a și explicat: "Ceea ce vreau eu să se înțeleagă ar putea fi interpretat în diferite moduri. 

Liga tocmai a decis terminarea sezonului, contractul meu expiră în vară, iar discuțiile cu Luciano (n.r- D'Onofrio e directorul sportiv al clubului) erau programate pentru mai târziu. De aceea și declarația dată și nimic mai mult. 

Eu îmi doresc să stau pe bancă și în sezonul viitor, la Antwerp sau în altă parte".

Amână decizia finală 

E adevărat că Liga a declarat-o campioană pe Bruges, fără a se mai disputa ultima etapă și play- off-ul, dar UEFA a intervenit și validarea unei decizii finale la Adunarea Generală a fost amânată, Belgia fiind amenințată serios cu excluderea echipelor sale din sezonul următor în Europa!

118 meciuriare Bölöni ca antrenor al lui Antwerp, cu 52 de victorii, 32 de remize și 34 de eșecuri, golaveraj 171-159. E calificat în finala Cupei Belgiei, contra lui FC Bruges. Pe 1 iulie va împlini 3 ani la Royal

VIDEO. Medicilor, asistentelor, infirmierelor și întregului personal medical: RESPECT!

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Declarație de dragoste a lui Ladislau Boloni: „Ungaria a însemnat întotdeauna Raiul. Și încă înseamnă”

Tranzacția mileniului în Premier League: 250 de milioane de lire sterline dați de bossul de la Amazon unei echipe din top

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
deusdat
deusdat  •  16 Aprilie 2020, 18:10

Boloni who??

soad
soad  •  16 Aprilie 2020, 14:38

asta-i nu-i atac, ii doar o constatare, omul spune adevarul

Vezi toate comentariile (2)
Comentează