INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA

Ladislau Boloni impresionează în Belgia înaintea noului sezon: "Organizare ireproșabilă"

Boloni are contract cu Antwerp până-n 2019 //Foto: Facebook/@RoyalAntwerpFC
Boloni are contract cu Antwerp până-n 2019 //Foto: Facebook/@RoyalAntwerpFC

Articol de GSP - Publicat luni, 23 iulie 2018 22:51

Ladislau Boloni (65 de ani) i-a impresionat pe belgieni, care-l laudă pentru "organizarea ireproșabilă a echipei Antwerp" cu care mai are contract până în 2019.

Antrenorul român le-a transmis belgienilor că vrea să fie campion. Site-ul walfoot.be consideră acest lucru foarte greu de realizat, dar îl laudă pe Boloni.

"La fel ca în sezonul trecut, Antwerp va putea conta pe organizarea ireproșabilă a lui Ladislau Boloni pentru a fi una dintre cele mai solide echipe ale campionatului. Forța, impact, rigoare: lotul lui Antwerp nu este lipsit de aceste lucruri. Rămâne de văzut dacă, odata ce s-a dus efectul de surpriză, Antwerp poate rivaliza în continuare cu echipele de top", scrie sursa citată.

Belgienii au scris și despre punctele slabe ale lui formaței lui Boloni: "Antwerp a marcat doar 38 de goluri în sezonul trecut, iar plecările lui Ardaiz și Oulare riscă să complice și mai mult lucrurile. Jonathan Bolingi vine pentru a corecta acest defect, dar stilul de joc al echipei rămâne în orice caz puțin compatibil cu un festival de goluri. Pe antepenultimul loc la capitolul goluri marcate în sezonul trecut, Antwerp va trebui să reușească mai mult".

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează