INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CONTRACT

Laurențiu Reghecampf, destinație surpriză! A fost prezentat la noua echipă » Contestat deja de fani: „Am fost păcăliți!”

Laurențiu Reghecampf (47 de ani) a semnat un contract valabil două sezoane cu azerii de la Neftchi Baku. Antrenorul a fost deja prezentat pe site-ul formației.
Laurențiu Reghecampf (47 de ani) a semnat un contract valabil două sezoane cu azerii de la Neftchi Baku. Antrenorul a fost deja prezentat pe site-ul formației.

Articol de - Publicat marti, 21 iunie 2022 23:21 / Actualizat miercuri, 22 iunie 2022 08:36

Laurențiu Reghecampf (46 de ani) a semnat cu azerii de la Neftchi Baku. Antrenorul a fost deja prezentat pe site-ul formației.

Laurențiu Reghecampf și-a găsit rapid echipă după despărțirea de CS Universitatea Craiova. Consiliul director al clubului Nefchi Baku, întrunit astăzi în regim de urgență, a decis să îl numească antrenor. Azerii anunță că au parafat un contract pe doi ani cu tehnicianul român.

Laurențiu Reghecampf, destinație surpriză! A fost prezentat la noua echipă » Contestat deja de fani: „Am fost păcăliți!”

Neftchi Baku are 9 titluri de campioană în Azerbaijan, ultimul în sezonul 2020/2021. Doar Qarabag se mai poate lăuda cu o asemenea performanță. Sezonul trecut a încheiat pe poziția secundă și va evolua în preliminariile Conference League. Adversară îi este Aris Limassol, din Cipru. Primul meci oficial va fi exact peste o lună.

Laurențiu Reghecampf, contestat de suporterii lui Neftchi Baku

Reghecampf a nimerit într-un moment nepotrivit la Neftchi Baku. Ultrașii contestă deciziile actualei conduceri: „Nu știm ce fel de antrenor este, nu îl cunoaștem, dar știm sigur că am fost păcăliți! Au început cu Goncharenko, ne-au promis că vine Yuriy Vernydub... Nu a venit! Păcat de promisiunile făcute, de planurile vânturate prin față. Ce mai putem face acum? Doar să îi urăm succes și să așteptăm...”. 

Suporterii îl așteptau antrenor pe ucraineanul Yuriy Vernydub, cel care a ajuns cu Sheriff Tiraspol în grupele ediției trecute din Liga Campionilor.

Reghecampf n-a mai vrut în Liga 1

Imediat după despărțirea de CS Universitatea Craiova, Laurențiu Reghecampf a fost ofertat chiar de rivala din oraș, FCU. Reghe nu a luat în calcul o nouă aventură în Liga 1. 

Inclusiv Gigi Becali l-a sunat, dar discuția a fost una amicală: „Eu l-aș fi vrut pe Reghe, dar trebuia să renunț la două persoane importante din club. Nu, nu la MM Stoica, MM e prieten cu Reghe”.

Formația din Baku este a 6-a pe care Reghecampf o pregătește în afara țării, după Al-Hilal, Litext, Al Wahda, Al-Wasl și Al Ahli.

VIDEO Părerea lui Vivi Răchită despre înlocuirea lui Laurențiu Reghecampf cu Laszlo Balint: „Craiova va regreta această alegere”

Citește și alte știri din fotbalul european:

Barcelona se mută de pe Camp Nou! Anunțul conducerii despre noua casă: „E un privilegiu să jucăm aici”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
superdaniel72
superdaniel72  •  22 Iunie 2022, 20:03

obiectiv-https://www.youtube.com/watch?v=A4Sks8hT2vU&ab_channel=OrangeSportRomania spune tot la inceput. un trofeu. un mincinos!

paolo16
paolo16  •  22 Iunie 2022, 11:02
Postat de ce_o_mai_face_karagandy pe 21 Iunie 2022, 23:38

parca vezi ca ii scoate pe rasii aia de la fcsb din cupa targurilor

Mai rasi ca voi, care trebuie sa va treziti pe la 6 duminica, ca sa ajungeti la meciul de la matineu…

radumatei
radumatei  •  22 Iunie 2022, 10:10

„Ultrașii azeri” care-l contestă deja pe Reghe se numesc, în ordine, Ana, Maria și Prodan.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează
Close