INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Marius Șumudică le-a spus turcilor tot! Ce zice despre conducerea lui Gaziantep și despre viitorul său: „Asta e poziția mea oficială”

Marius Șumudică // FOTO: Imago +15   FOTO
Marius Șumudică // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 ianuarie 2021 13:40 / Actualizat duminica, 10 ianuarie 2021 14:10

Marius Șumudică, antrenorul lui Gaziantep, a emis un comunicat pentru presa din Turcia în care explică ultimele sale reacții legate de conducerea clubului și situația sa contractuală.

Deși a spus clar că ar vrea să plece, având ofertă din zona Goflului, și s-a enervat din cauza propunerii primite din partea șefilor lui Gaziantep, Șumudică spune în comunicat că vrea să continue la echipa din Turcia până la finalul sezonului.

„Ultimele zile au fost foarte grele pentru mine. Poate cele mai grele din carieră. De aceea vreau să mă exprim clar. Chiar și în vremuri grele, în care am fost eliminat fără motiv, nu am făcut niciodată declarații rău intenționate către conducere sau către fani și nici nu o voi face.

Am o legătură puternică cu acest club, cu acest oraș. Am încercat mereu să apăr această familie, am deveni mai agresiv la meciuri și am suferit, fiind eliminat de arbitri. Am fost mereu onorat să fiu felicitat de către primarul orașului după fiecare succes. Îmi pare foarte rău de imaginea de dușman al orașului care mi s-a construit în ultimele zile”, a spus Șumudică, potrivit Fotomac.

Marius Șumudică: „Am glumit când am spus soției că îi voi cere bani”

Antrenorul care are doar două înfrângeri în acest sezon (1-2 cu Galatasaray și 1-2 cu Sivasspor) a abordat și o temă extrafotbal, spunând că a glumit cu anumite declarații.

„Aș vrea să abordez o problemă care nu are legătură cu fotbalul, dar care e foarte importantă pentru mine. S-a vorbit despre faptul că am spus că-mi voi suna soția și îi voi cere sa îmi trimită bani. Asta i-a supărat pe fani, dar sper să înțeleagă că nu a fost decât o glumă, care e obișnuință în România.

La rândul meu, mi-am dat seama că a fost o glumă când mi s-a spus că ar fi fost mai bine să direcționez către contul clubului banii pe care i-am dat jucătorilor ca prime. Sunt două glume.

Revenit la fotbal, poziția mea oficială e următoarea: mai am patru luni de contract și vreau să-l duc la bun sfârșit. Sunt deschis la negocieri”, a adăugat Șumudică.

VIDEO Marius Șumudică s-a dezlănțuit pe teren, după ultima victorie din Turcia

Citește mai multe știri despre Marius Șumudică: 

Marius Șumudică, subiectul unui scandal rasist în Turcia: „Un circar! Se comportă ca un țigan”

Românii, victimele lui Erman Toroglu! Turcul care l-a jignit pe Șumudică, atacuri la Mircea Lucescu: „Să-i dăm o țâță! Vorbește prost, își bate joc de noi”

Încă un atac la Marius Șumudică, scandalul ia amploare: „Ai grijă când vorbești sau pleacă în Arabia!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
111855873007282
Un Timisorean  •  11 Ianuarie 2021, 07:01

*** ca-n Giulesti. Se duce la "ciordeala" tot ca -n Giulesti. S-ar putea sa i se-n funde si sa-si fi batut joc de munca lui !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dragdim
dragdim  •  10 Ianuarie 2021, 21:23

Gura bate c...., spune un proverb românesc.

2528389220528911
Ionut Costache  •  10 Ianuarie 2021, 17:29

Intr-o saptamana Sumudica si-a batut joc de toata munca la club de pana acum. De regula nu tin partea patronilor, dar nu e acceptabil in fotbalul modern ca un antrenor sa vina si sa faca dezvaluiri ce tin de bucataria interna a clubului (mi-e greu sa cred ca ii permite contractul). Rareori am auzit ca un antrenor sa faca atata circ cu conducerea clubului pentru un contract mai bun, asta fiind mai mult o chestie specifica Ligii I (or, el se pare ca nu depaseste nivelul asta). Pacat de munca si talentul lui, pt ca Sumudica si-a cam taiat singur sansa sa isi faca un nume in Turcia si Europa prin comportamentul lui, pt ca sunt convins ca alte cluburi se vor gandi de 2 ori inainte de a aduce un om asa conflictual. Din punctul meu de vedere, nu justifica un contract mai bun doar pt ca a avut un tur de campionat peste asteptari, ci asta ar fi putut face doar la finalul sezonului (deseori s-a intamplat ca echipe mici sa aiba evolutii entuziasmante la inceput de sezon, ca la final sa termine in genunchi).

Vezi toate comentariile (10)
Comentează