INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANTRENOR

VIDEO Marius Șumudică nu i-a rămas dator lui Mihai Stoica: „Tot felul de specialiști”

Marius Șumudică // sursă foto: Facebook @ Gaziantep Futbol Kulübü
Marius Șumudică // sursă foto: Facebook @ Gaziantep Futbol Kulübü

Articol de , , - Publicat duminica, 12 noiembrie 2023 10:07 / Actualizat duminica, 12 noiembrie 2023 17:24

Marius Șumudică (52 de ani) nu i-a rămas dator lui Mihai Stoica (58), cel care comentase acid afirmațiile antrenorului despre FCSB.

Pe 8 noiembrie, Marius Șumudică a analizat meciul dintre FCSB și Rapid, câștigat de giuleșteni cu 2-1. Antrenorul lui Gaziantep a criticat 7 titulari ai roș-albaștrilor și a opinat că de vină pentru rezultatele recente sunt antrenorii, cuplul Charalambous - Pintilii, nu patronul Gigi Becali, cel care dictează echipele de start și schimbările.

Marius Șumudică a răbufnit și a plecat din fața reporterilor: „Întrebare idioată! Mi-e scârbă să mai vorbesc” + „Hanorac de 1.000 de euro? Doar mânecile și fermoarul costă atât!”
INTERVIU
Marius Șumudică a răbufnit și a plecat din fața reporterilor: „Întrebare idioată! Mi-e scârbă să mai vorbesc” + „Hanorac de 1.000 de euro? Doar mânecile și fermoarul costă atât!”

Observațiile antrenorului nu i-au picat bine lui Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, care a comentat acid:

„Ax central? E pleonasm, nu există ax lateral. Parcă sunt la camera ascunsă... Ce mă interesează pe mine ce spune? Mă interesează pe mine ce face Gaziantep? În ce calitate vorbește? A jucat vreodată la Steaua, a antrenat acolo? De unde știe el ce se petrece la noi?”.

Marius Șumudică nu i-a rămas dator lui Mihai Stoica: „Tot felul de specialiști”

Astăzi, în dialogul pe care l-a avut cu reporterii români la aeroportul din Otopeni, Șumudică a strecurat o înțepătură la adresa lui Mihai Stoica.

„Am văzut că sunt fel de fel de specialiști care-și dau cu părerea. Nu mai am voie să vorbesc despre fotbalul din România, că apar fel de fel de specialiști care contraatacă. Dar ei când vorbesc despre alte echipe nu se văd.

Știe persoana respectivă despre ce vorbesc. Să fie sănătos, eu îi doresc baftă în continuare! Să-și vadă fiecare de treaba lui. Din momentul de față, dacă mă întrebați despre fotbalul românesc, nu mai vreau să vorbesc.

Eu n-am vorbit două luni și orice se scrie este denaturat, se scoate din context și scrieți doar ce vreți. Decât să vorbesc... n-are rost”, a afirmat Șumudică.

Ce spusese Marius Șumudică despre FCSB - Rapid: 

Greșeli inadmisibile la FCSB. Nu vreau să umbresc jocul celor de la Rapid, dar eu nu am mai văzut de mult timp FCSB atât de slab. 

Olaru este într-o cădere vizibilă. Cădere incredibilă! La fel și Șut, care începuse foarte bine sezonul, dădea la poartă, era box-to-box. În momentul de față pierde foarte multe mingi la mijloc. Și Radunovic a pierdut foarte multe mingi, de fundașii centrali (n.r. - Ngezana și Dawa) nu mai vreau să mai vorbesc, fac niște gafe extraordinare.

Dacă FCSB va pierde titlul, va fi din cauza axului central, care este într-o scădere teribilă. De la Compagno mă așteptam la mai mult, toate preluările le-a greșit. A fost dominat de Săpunaru și în duelurile aeriene, ceea ce nu se întâmpla cu alți fundași centrali.

Pantea este și el într-o scădere inimaginabilă. Cel mai periculos a fost Coman, care a venit după accidentare și încerca să facă ceva.

Mai multe știri de actualitate: 

„Fake news!!!” » Explicația pentru postarea enigmatică a lui Vinicius imediat după „dubla” cu Valencia

Qui comprend? Mbappe a înscris un hat-trick, Luis Enrique strâmbă din nas: „Nu sunt foarte mulțumit. O să vorbesc cu el”

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (16)
thechampions27
thechampions27  •  16 Noiembrie 2023, 22:53
Postat de Adriann_1 pe 16 Noiembrie 2023, 19:55

Zecesebe - Rapid 1-5 urmat de Zecesebe - Rapid 1-2 :)) Pana si tu stii sa aduni 5+2, da? :)) ASA CEVA... :))

septare,eu vorbesc de Steaua din liga 1,nu de clona fc r. clona fc r a luat 7 intr-un meci. bah,sapte. incredibil ce *** ai.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Adriann_1
Adriann_1  •  16 Noiembrie 2023, 19:55
Postat de thechampions27 pe 16 Noiembrie 2023, 17:35

sumudica o sa fie viitorul antrenor al stelei din liga 1,bai septare p[r99st.

Zecesebe - Rapid 1-5 urmat de Zecesebe - Rapid 1-2 :)) Pana si tu stii sa aduni 5+2, da? :)) ASA CEVA... :))

thechampions27
thechampions27  •  16 Noiembrie 2023, 17:35
Postat de Adriann_1 pe 13 Noiembrie 2023, 17:03

Succesul lui Sumudica le strepezeste dintii gigistilor :)) ASA CEVA... :))

sumudica o sa fie viitorul antrenor al stelei din liga 1,bai septare p[r99st.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează