STRANIERI    •   UCRAINA

"Micul Messi" şi-a găsit în sfîrşit echipă » Florentin Matei: "O iau de jos, vreau să ajung unde îmi doresc dintotdeauna"

Duminica, 20 Octombrie 2013

Pe cînd avea 16 ani era văzut drept unul dintre cei mai promiţători jucători români.Liverpool, AS Monaco şi Espanyol erau interesate de el cînd evolua la Steaua.

A dat teste la mai multe echipe, dar nu s-a impus nicăieri. Ajuns la 20 de ani, Florentin Matei a semnat în această toamnă cu Volyn Luţk.

Nu a durat mult şi puştiul i-a luat locul lui Eric Bicfalvi, unul dintre cei mai buni jucători ai echipei. Matei a fost titular în partidele cu Chernomorets (0-0) şi Zakarpatia (0-1).

Cînd a debutat la Steaua, Gigi Becali anunţase că ia 70 de milioane pe el, apoi şi-a schimbat discursul: "Dacă ăsta ajunge mare fotbalist, mă împuşc în cap!".

"Îmi pare rău că s-au spus multe lucruri rele despre mine şi nu e chiar aşa. Mă bucur că am ajuns la Volyn, aici totul e foarte bine. Sînt fericit că m-am impus repede, sper să joc bine şi în continuare.

O iau de jos şi sper să ajung unde mi-am dorit. Am avut o perioadă mai grea, dar încerc să trec cît mai repede peste asta. De cînd am primit cartea verde, am jucat titular.

Am debutat în Cupa Ucrainei, iar apoi am jucat şi în campionat", a spus Florentin Matei pentru GSP.RO.

Comentarii (1 ) Adaugă comentariu

bamse1901  •  21 Octombrie 2013, 16:07

bravo tie. daca gandesti la fel de bine vei ajunge sus. fraierii astia din tara nu au dorit sa-ti ofere un contract, lasa ca vor castiga altii de pe spatele tau.

Vezi toate comentariile (1)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase
Agenda
16:00
Tenis, ATP • Digi 2

Turneul Campionilor

19:00
Baschet M • Digi 3

CSM CSU Oradea - ZZ Leiden

19:45
Handbal M • Digi 4

Flensburg - PSG

Program TV complet