INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  UCRAINA

Mircea Lucescu, în drum spre Kiev » Începe pregătirea cu Dinamo în război

Mircea Lucescu (76 de ani) a plecat astăzi în Ucraina. Se întâlnește cu jucătorii rămași și cu internaționalii lui Dinamo Kiev, îi antrenează în capitala Ucrainei o săptămână și pleacă pe 24 iunie în primul cantonament al verii, în Elveția.
Mircea Lucescu (76 de ani) a plecat astăzi în Ucraina. Se întâlnește cu jucătorii rămași și cu internaționalii lui Dinamo Kiev, îi antrenează în capitala Ucrainei o săptămână și pleacă pe 24 iunie în primul cantonament al verii, în Elveția.

Articol de - Publicat joi, 16 iunie 2022 17:05 / Actualizat joi, 16 iunie 2022 19:01

Mircea Lucescu (76 de ani) a plecat astăzi în Ucraina. Îi antrenează pe alb-albaștri o săptămână în Capitală și zboară pe 24 iunie în Elveția.

Armata rusă controlează încă zone din estul Ucrainei, dar antrenorul care împlinește 77 de ani pe 29 iulie revine la clubul său, Dinamo Kiev. 

FRF, anunț de ultimă oră despre viitorul lui Edi Iordănescu: „E momentul să privim adevărul, chiar dacă nu ne place, și să luăm niște decizii tehnice ferme!”
ROMÂNIA
FRF, anunț de ultimă oră despre viitorul lui Edi Iordănescu: „E momentul să privim adevărul, chiar dacă nu ne place, și să luăm niște decizii tehnice ferme!”

Mircea Lucescu, la Kiev în ziua ședinței liderilor europeni 

Chiar în ziua în care Klaus Iohannis a discutat la Kiev cu Volodimir Zelenski, făcând parte dintr-o delegație de lideri europeni, alături de președintele francez Emmanuel Macron, cancelarul german Olaf Scholz și premierul italian Mario Draghi, „Il Luce” a pornit și el spre capitala ucraineană. 

Întors în România pe 26 februarie, la două zile după începtul războiului, tehnicianul a trecut granița direct în Ucraina, pe la Cernăuți. 

Mircea Lucescu, două stagii de pregătire 

Se vor pregăti o săptămână la Kiev. Pe 24 iunie, vor veni la București pentru a zbura în Elveția, pentru primul cantonament al verii, unde li se vor alătura și internaționalii ucraineni, reveniți din vacanță. Ulterior, vor continua antrenamentele în Turcia, în al doilea stagiu.

În iulie, Dinamo va evolua în turul 2 preliminar al Champions League, contra lui Fenerbahçe, în Polonia. La Cracovia sau Wroclaw.

VIDEO Mircea Lucescu: „Chiar dacă am oferte, pentru nimic în lume nu plec de la Dinamo Kiev! Ar fi un semn de lașitate”

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Inter a făcut prima ofertă pentru Lukaku » Răspunsul lui Chelsea a venit pe loc

Marcelo Bielsa, aproape să semneze » De ce depinde întoarcerea lui „El Loco” pe bancă

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
costeltudor
costeltudor  •  16 Iunie 2022, 23:38

Nu contează unde , ce și cum , important este sa iasa banu !!!

sorine
sorine  •  16 Iunie 2022, 19:37

Pai nu mai este razboi in Ucraina? Fotbalistii se antreneaza cu foc automat si in sunet de Alarme aeriene? Iar cei patru Crai,trei de la Apus si unul de la Rasarit,calatoresc cu trenul prin Ucraina,asa bine merci!! Precis la Clasa 1 si la Wagon Restaurant,prin mijlocul peisajelor dezolante din cauza bombardamentele criminale ale acestor bestii cu chip de om numiti rusi! Eu in locul lui ***. Am ras cu lacrimi cand am citit ca in Kiew a fost alarma aeriana,care a tensionat extrem vizita celor patru trepadusi! Bai, daca nici Zelenski,actor de frunte nu regizeaza un spectacol,atunci cine? Cred ca si-au umplut pantalonii de ras Zelenski si Compania,cand au vazut panica iscata in delegatiile straine. Proasta mai este lumea,pune botul la orice. Pun pariu ca daca Ucraina va fi primita in EU,atunci va fi posibil imediat exportul de grau si de ulei de floarea soarelui!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sorine
sorine  •  16 Iunie 2022, 19:09

Pai nu mai este razboi in Ucraina? Fotbalistii se antreneaza cu foc automat si in sunet de Alarme aeriene? Iar cei patru Crai,trei de la Apus si unul de la Rasarit,calatoresc cu trenul prin Ucraina,asa bine merci!! Precis la Clasa 1 si la Wagon Restaurant,prin mijlocul peisajelor dezolante din cauza bombardamentele criminale ale acestor bestii cu chip de im numiti rusi! Eu in locul lui Putin organizam un Comando,ii luam prizonieri pe toti patru si pe acolitii lor si ii duceam in Siberia,sa se racoreasca putin. Am Rad cu lacrimi cand am citit ca in Kiew a fost alarma aeriana,care a tensionat extrem vizita celor patru trepadusi! Bai, daca nici Zelenski,actor de frunte nu regizeaza un spectacol,atunci cine? Cred ca si-au umplut pantalonii de ras Zelenski si Compania,cand au vazut panica iscata in delegatiile straine. Proasta mai este lumea,pune botul la orice. Pun pariu ca daca Ucraina va fi primita in EU,atunci va fi posibil imediat exportul de grau si de ulei de floarea soarelui!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează