INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Motivul pentru care Stanciu a ratat un megatransfer » Ar fi putut juca la un club uriaș al Europei!

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 ianuarie 2018 12:20

Anamaria Prodan, impresarul lui Nicolae Stanciu, a vorbit despre oferta pe care mijlocașul român a avut-o de la Borussia Dortmund, unul dintre cele mai iubite cluburi ale Europei. Soția lui Laurențiu Reghecampf a explicat ce vorbea jucătorul cu Gigi Becali și toate detaliile transferului la Sparta Praga.

"Anderlecht nu a vrut sub nicio formă să îl împrumute. Au fost 8 oferte de împrumut, toate refuzate, inclusiv una de la Borussia Dortmund.

Anderlecht a vrut să își recupereze banii, s-a schimbat managementul și sunt patroni noi. Echipa avea nevoie disperată de bani. Pe cine puteai să vinzi? Pe Stanciu, care a anunțat oficial că pleacă orice ar fi.

Am mers de trei ori, am vorbit cu președintele clubului și i-am spus clar să găsească o soluție, pentru că aici nu va mai juca. Dădea gol în Europa League și la următorul meci nu era nici măcar pe bancă", a declarat Anamaria Prodan la TV Digi Sport.

...de ce nu a jucat la Anderlecht: "Era vorba exact de ce îl întreba Gigi Becali la telefon: «Tată, dar ce e cu tine, de ce nu joci poziția ta?». Becali rămâne în relații extraordinare cu jucătorii lui. Stanciu a explicat: «Pentru că antrenorul nu mă lăsa să urc, nu mă lăsa să fac nicio floricică». Asta era filosofia antrenorului. Și acum, chiar eram la Praga, înainte să semnăm, au vorbit amândoi. În momentul în care îi dai libertatea lui Stanciu, «pictează» pe teren, cum zic fotbaliștii"

...despre transfer: "Transferul de la Anderlecht la Sparta Praga s-a făcut pentru un pachet total de 9 milioane de euro. Nu am voie să dau date din contract. Anderlecht a pierdut undeva pe la 10%-15% din cele 10 milioane de euro pe care le-a plătit Stelei. Îmi pare rău că nu am rezultatele testelor fizice ale lui Stanciu. Din ziua în care a ajuns la Anderlecht și până a plecat, era numărul 1 în tot ce înseamnă teste fizice, în fața tuturor jucătorilor. Peste un milion de euro este salariul lui Stanciu la Sparta Praga"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
brandremist
brandremist  •  29 Ianuarie 2018, 00:31

Stanciu nu are nici un fizic impresionant nici un psihic de fier. De asta nu s-a impus. Nu că ar fi avut ăia ceva cu el. Ei erau primii interesați ca Stanciu să confirme și să joace bine. Țin minte și acum cât așteptau belgienii să înscrie. Și după ce a dat primul lui gol + un assist în cel mai bun meci al său "reușește" să fie eliminat din cauza unei simulări stupide și inutile. Ăsta a fost Stanciu pt belgieni : una caldă una rece. Nu se puteau baza pe el.

cetateanul_surmenat
cetateanul_surmenat  •  28 Ianuarie 2018, 20:51

Oricum Borussia nu mai e ce a fost, e dpar omumbra, ca si rinam0. Asta nu inseamna ca Stanciu facea fata acolo. Din pacate jucatorii nostri care joaca "afara" nu dau randamemt, asa ca e vai de nationala noastra.

jazzie
jazzie  •  28 Ianuarie 2018, 16:52

Ochiul stapanului ingrasa vita.... Stanciu "picteaza" pe teren? Ce gluma buna! Stanciu n-are conditie fizica sa faca fata in Bundesliga, el s-a nascut talent si va muri speranta, la fel ca si "gazetarii" de la GSP care il umfla atata...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează