INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  DEPENDENT DE SCANDAL

Mutu a scăpat ieri de povara suspendării de 9 luni » "Il Fenomeno" reintră ca titular

Articol de , - Publicat vineri, 29 octombrie 2010 00:00

Sinişa Mihajlovici l-a testat ieri pe atacantul român lîngă Gilardino, arătînd că vrea să înceapă cu Adrian din primul minut meciul de duminică, de la Catania.

Adrian Mutu revine în forţă! Ieri i-a expirat suspendarea de 9 luni pentru cazul Sibutramina, iar Fiorentina aşteaptă ca "Il Fenomeno" să-i redea cît mai repede strălucirea din perioada lui Cesare Prandelli.

Sinişa Mihajlovici a renunţat să-l mai testeze pe Mutu contra echipei de juniori a clubului, preferînd să facă un antrenament special pentru el în care a repetat scheme tactice. Totul în spatele porţilor închise, sub ochii directorului sportiv Pantaleo Corvino.

E la 70% din potenţial
Gazeta i-a descifrat secretul antrenorului sîrb, care şi-a dezvăluit din start intenţia de a-l titulariza din prima pe "Briliant", folosindu-l pe toată durata şedinţei în spatele vîrfului împins Gilardino. Concluzia trasă de staff-ul Fiorentinei este că Mutu se află cam la 70% din potenţialul său fizic şi poate fi folosit duminică, la Catania, circa 60 de minute. 

Pregătit pentru lovituri libere
La final antrenamentului, care a durat 60 de minute, Sinişa Mihajlovici a mai rămas pe teren să lucreze suplimentar cu Adrian Mutu. "Il Fenomeno" a fost supus timp de 10 minute unei sesiuni de lovituri libere de la circa 20 cu zid din jaloane. Mutu s-a dovedit acelaşi fin executant, plasînd de cîteva ori mingea la vinclu, spre bucuria lui Sinişa.

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (7)
schukaryn
schukaryn  •  30 Octombrie 2010, 11:55

Abea ast`pt sa vad maine meciul!! Sper sa faca un meci mare si poate sa dea pase de gol sau chiar sa inscrie!! Succes

marinsilviu
marinsilviu  •  29 Octombrie 2010, 21:40

Succes Adrian! Sper sa redebutezi fulminant si sa ai capacitatea necesara de a trece peste toate "nebuniile" provocate si pe cela care le provoci chiar tu :)

lucell
lucell  •  29 Octombrie 2010, 18:12

multa bafta MUTU! UITATI si voi o data ca sunteti romani si fiti alaturi de el, are nevoie! FORZA STEAUA!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează