INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STRANIERI

OFICIAL Nedelcearu se desparte de AEK » Merge la o echipă italiană!

Nedelcearu se desparte de AEK » Negociază cu o echipă italiană!
Nedelcearu se desparte de AEK » Negociază cu o echipă italiană!

Articol de - Publicat vineri, 16 iulie 2021 20:58 / Actualizat vineri, 16 iulie 2021 22:08

Fundașul Ionuț Nedelcearu, în vârstă de 25 de ani, părăsește clubul grec și se transferă la Crotone, fosta formație a lui Drăguș, care a retrogradat în Serie B.

Pe 5 octombrie 2020, când a venit la AEK de la Ufa (pentru 550.000 de euro), Ionuț Nedelcearu a semnat cu clubul atenian un contract pe 4 sezoane. A rămas însă doar unul singur! 

Crotone plătește doar 1,7 milioane de euro pentru Nedelcearu

În vârstă de 25 de ani, fundașul central nu a impresionat deloc la galben-negri, care au vrut să se despartă de "tricolor", chiar și pentru o sumă modestă.

Gruparea elenă s-a înțeles cu Crotone pentru 1,7 milioane de euro. Iar internaționalul nostru e deja în Italia.

Nedelcearu, confruntare în Serie B cu Man și Mihăilă

"Rechinii", cum sunt supranumiți roș-albaștrii lui Crotone, la care a fost împrumutat sezonul trecut Denis Drăguș, au încheiat 2020-2021 pe locul 19 în elita peninsulară și au retrogradat în Serie B.

Astfel, Nedelcearu îi va putea înfrunta pe coechipierii de la națională Dennis Man și Valentin Mihăilă, care au căzut și ei în primăvară din Serie A.

35de partide a jucat Ionuț Nedelcearu sezonul trecut la AEK Atena (în medie 76,9 minute pe meci), marcând un gol

Scandal pentru transferul lui Stanciu » Turcii au luat foc! Ce a făcut Slavia Praga, după ce Galatasaray a acceptat toate pretențiile

Dennis Man și-a decis viitorul: „Sunt fericit cu alegerea mea, vreau performanță!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
parpalache
parpalache  •  17 Iulie 2021, 11:01

Cica l-a dat ca nu corespundea!Nu cumva AEK-(care are grave probleme financiare)-l-a dat de nevoie, pe 1,7 mil.de euro-dupa ce-l adusese cu doar 550 de mii?Realizand si un profit?Oricum sumele date de GSP(notoriu fcsb-ist), trebuie luate cu minim de credibilitate!

dreak
dreak  •  17 Iulie 2021, 00:39

Pentru necunoscatori, fotbalist de perspectiva, talent. Pentru cei avizati, petarda !!! Urmatoarea destinatie : Asia ! Enigma : la camile sau la .....stan !!!

cirus11
cirus11  •  16 Iulie 2021, 23:24

Si eu ma pacalisem, credeam ca e titular la AEK si ca joaca bine acolo.... nu intelegeam ce era cu gafele alea uriase la Nationala, inclusiv chestii elementare de pozitionare.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează