INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CATANIA

Nimeni nu îl vrea pe Dică

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 decembrie 2008 00:00

Adus de la Steaua pentru două milioane de euro drept speranţa Cataniei, Dică nu a reuşit să se acomodeze şi vrea să se întoarcă în România.

Din păcate, nimeni nu pare a fi interesat de serviciile sale. Pietro Lo Monaco, directorul sportiv al sicilienilor, recunoaşte:

”Dică a declarat mereu că vrea să plece de la Catania. :X Pentru moment, nimeni nu îl vrea urgent, nu am primit o ofertă satisfăcătoare ca preţ pentru el”, a spus Lo Monaco.

Dică a evoluat doar în trei partide în acest sezon pentru Catania, sub comanda fostului său antrenor de la Steaua, Walter Zenga.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (11)
gigi_becali_4
gigi_becali_4  •  06 Martie 2009, 12:55

Hahalerele care comenteaza aici sunt de rasul curcilor... :)) PAI CUM NE INCURCA PE NOI DICA DACA NOI CU EL IN TEREN AM INTRAT DE 3 ORI IN C.L LA BARAJ, AM JUCAT CU EL O SEMIFINALA DE CUPA UEFA, UN SFERT DE FINALA CUPA UEFA SI DE 4 ORI AM TRECUT DE GRUPELE CUPEI UEFA ?? . Pai din cauza asta STEAUA a facut performanta europeana, iar Dinamo plange la televizor de 5 ani :)))) ca blaturile in Europa nu mai functioneaza :)) !

 •  27 Decembrie 2008, 00:56

Dica este un jucator mediocru. Nu poti trai din amintiri. Cei care spun ca a castigat meciuri, sa se uite la valoarea de atunci a campionatului.Toata lumea este vinovata de evolutiile slabe ale lui Dica, mai putin el, cel putin asta esra parerea lui. Cand a plecat la Catania, ameninta ca se va ruga Steaua in genunchi de el sa vina inapoi, si acum nu are loc nici macar la Vaslui.Oricum, la varsta lui, ii este greu sa mai schimbe din mentalitate si sa puna osul la munca.

 •  26 Decembrie 2008, 19:06

Sunt stelist. NU mi-a placut niciodata de DICA...lenes, fara vointa, fara viteza, slab pregatit fizic...MUNCESTE OMULE

Vezi toate comentariile (11)
Comentează