INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SPANIA

Ofertă după ofertă pentru Florin Andone! Încă o echipă l-a trecut în capul listei pe atacantul român

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 04 iulie 2016 20:40

Florin Andone e hotărât să plece de la Cordoba, după ce formația la care joacă de doi ani a ratat promovarea în La Liga.

Atacantul în vârstă de 23 de ani a intrat acum în vizorul celor de la Granada, anunță presa din Spania. De altfel, de serviciile lui Andone s-au mai interesat echipe precum Espanyol, Celta Vigo, Malaga, Betis, dar și Galatasaray.

2.500.000 €e cota de transfer a lui Florin Andone, conform transfermarkt

Cordoba ar fi dispusă să-l lase să plece pe Florin Andone, însă cine dorește să-l cumpere trebuie să achite clauza de reziliere de 10 milioane de euro. Până în acest moment niciun club nu a oferit această sumă.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
ge0x
ge0x  •  05 Iulie 2016, 08:32

Sunt speriati de bombe rau..zici ca ii mananca mingea..dar asa e cand nu stii de unde sa o *apuci *..pacat ca sanmartean nu a jucat mai mult si pacat ca nu mai are macar 32, 33 de ani..fotbalist adevarat, nu se sperie de minge...concluzia..alibec si budescu sunt buni..dar cu sarmale, mici si shaorma nu merge sa fi fotbalist de top !!! Si csu clona o sa dispara...o sa mergeti la mititelu sa va cereti iertare astia care a ti fost iuda :)))

ge0x
ge0x  •  05 Iulie 2016, 08:26

Alibec e gras si lent..daia si a sucit si piciorul cu albania...are forta (nici nu ar avea cum sa nu aibe la 90 , 95 de kg) si executie...dar il strica mentalitatea rau, e delasator. Pai cand ai ocazia sa joci la nationala la un european , pai ari terenul sub tine..arati ca ai mandrie , rautate, spirit de invingator..dar lipsa. Tatarusanu si chiriches doua mamaligi, hoban ziceai ca alearga pe loc, keseru a dat cu mucii in fasole...singurii care au avut atitudine au fost pintilii, bogdan stancu si florin andone..restul papa lapte

ge0x
ge0x  •  05 Iulie 2016, 08:17

Mai tehnic decat messi nu e nimeni ..dar piticul dribleaza in viteza si spre poarta si cate 2, 3 odata..asta inseamna valoare...dobrin dribla pe la jumatea terenului, se invartea pe loc pe acolo...florin andone e cel mai bun atacant roman la ora actuala..e rapid, are forta, sut si daca ajunge in fata portii nu prea rateaza...si cel mai mult imi place ca are atitudine si mentalitate de fotbalist adevarat..cu albania cand a tras in bara am crezut ca s a rupt bara :)))

Vezi toate comentariile (15)
Comentează