INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AL ITTIHAD

OFICIAL Piți dat afară de Al Ittihad! Tehnicianul îi va reclama pe arabi la FIFA

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 iunie 2015 17:57

Al Ittihad a reziliat unilateral contractul lui Victor Pițurcă, după ce tehnicianul a ratat calificarea în Liga Campionilor Asiei, după ce a terminat campionatul pe locul 4.

Arabii îi propuseseră lui Piți o despărțire amiabilă, însă fostul selecționer a solicitat toți bani pe care ar fi trebuit să îi încaseze pînă la finalul salariului. Șeicii s-au enervat și au rupt înțelegerea.

Pițurcă nu va renunța însă la bani și, la fel ca în cazul demiterii sale de la U Craiova în 2010, o va reclama pe Al Ittihad la FIFA.

Lukasz Szukala și Lucian Sînmărtean, transferați de tehnicianul român la Al Ittihad, ar putea părăsi și ei echipa.

8 lunia stat Pițurcă pe banca lui Al Ittihad, după despărțirea de naționala României

2.000.000 €era salariul tehnicianului în Arabia Saudită

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (18)
magura
magura  •  20 Iunie 2015, 14:11

Du-te pretenas si te culca. "campioana"intr-un campionat slab!!! Ai uitat sa spui ca este ECHIPA CU CELE MAI MULTE INFRANGERI IN CUPELE EUROPENE SI ECHIPA CU CELE MAI MULTE INFRANGERI LA DIFERENTE DE 3 GOLURI! Ai uitat sa spui ca daca Nicusor nu isi dorea un trofeu in vitrina, Ceausescu nu mai cumpara de la Moammar Kadafi trofeul. Moammar Kadafi era cel care tragea sforile in FIFA si UEFA la acea vreme (pentru cunoscatori). Ai uitat sa spui ca echipa de langa cimitir este detinatoarea unor trofee FURATE pentru ca asa se mergea pe timpul comunistilor!!!

danionescu12
danionescu12  •  20 Iunie 2015, 08:38

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

borat101
borat101  •  20 Iunie 2015, 06:12

Inca iti mai iei pastila de la Moscova, se vede ca ti'o aduce k.a.m+a.t==arii becali. Traiesti in continuare in minciuna ta cu c.ior.d.eala fcsb sau ce nume se mai *** peste noapte. steaua, fcsb, etc... sunt o insulta la adresa societatii Romanesti. Imediat dupa 1989 trebuia desfiintata steaua rusiei de pe teritoriiul Romaniei.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează