INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PROGRAM

UPDATE Ce au făcut stranierii în acest weekend » Ștefan Radu, la ultimul meci pe Olimpico pentru Lazio

Stefan Radu/ foto Imago Images
Stefan Radu/ foto Imago Images

Articol de - Publicat duminica, 28 mai 2023 17:20 / Actualizat luni, 29 mai 2023 01:51

Cele mai importante informații din meciurile stranierilor din acest weekend au fost în liveblog-ul GSP. 

Ștefan Radu, rezervă la ultimul meci pe „Olimpico”

Ștefan Radu a fost rezervă pentru Lazio în disputa cu Cremonese, din penultima etapă din Serie A. Galeria i-a dedicat o scenografie specială.

Ștefan Radu a plâns în fața galeriei » Scenografie emoționantă de adio în peluza lui Lazio, la ultimul meci al românului pe „Olimpico”
LAZIO
Ștefan Radu a plâns în fața galeriei » Scenografie emoționantă de adio în peluza lui Lazio, la ultimul meci al românului pe „Olimpico”

Ionuț Radu, remiză în Ligue 1

Ionuț Radu a fost integralist în poarta lui Auxerre, la remiza obținută în deplasare pe terenul lui Toulouse, scor 1-1. Internaționalul român a fost învins de Aboukhlal, cu o lovitură puternică de cap, pe direcția lui.

Auxerre s-ar fi salvat matematic de la retrogradare cu o victorie. Echipa românului are două puncte peste Nantes, prima aflată sub linie, cu un meci înainte de final.

Cosmin Contra și Marius Șumudică, remize în Arabia Saudită

Damac, echipa lui Cosmin Contra, a remizat cu Al Fateh, scor 1-1, în etapa #29 din campionatul Arabiei Saudite. Formația românului este pe locul 7, cu 36 de puncte, două mai multe ca Al Tai, fosta echipă a lui Rădoi, și Al Raed, echipa antrenată de Șumudică.

În cadrul aceleiași etape, Al Raed a făcut 0-0 cu Al Khaleej. Silviu Lung Jr. nu a jucat, în timp ce Mitriță a intrat în minutul 77.

Briceag și Deaconu, integraliști la Korona Kielce

Marius Briceag (fundaș stânga) și Ronaldo Deaconu (mijlocaș ofensiv) au fost integraliști pentru Korona Kielce, care a câștigat cu 3-0 în deplasare cu Lodz, în etapa #34 din Polonia. 

Briceag, aflat în premieră pe lista prelimiară a stranierilor lui Edi Iordănescu, a fost unul dintre cei mai buni de la Kilece, reușind un assist la golul 3.

Gâlcă, înfrângere clară în Polonia

Deja salvată de la retrogradare, Radomiak, echipa lui Costel Gâlcă, a pierdut clar cu Pogon în ultima etapă din campionatul Poloniei. Formația antrenată de român a fost învinsă cu 0-4 în deplasare, însă a terminat sezonul pe locul 10.

Virgil Ghiță a marcat pentru Cracovia

Stoperul Virgil Ghiță a marcat pentru Cracovia, în victoria 3-0 cu Plock, în etapa #34 din campionatul Poloniei. Este a treia reușită a românului în această ediție de campionat. 

Cracovia, la care și Râpă a fost integralist sâmbătă, a terminat pe locul 7 acest sezon.

Omul-trofeu! Olăroiu scrie istorie în Golf » Încă un triumf cu Al Sharjah

Al Sharjah, echipa antrenată de Cosmin Olăroiu, a cucerit Cupa Ligii în Emiratele Arabe Unite, după 2-1 în finala cu Al Ain.

Este al 19-lea trofeu pentru Olăroiu în fotbalul din Asia și al treilea în acest an. În 2023, Al Sharjah a mai câștigat Supercupa și Cupa Președintelui, înainte de Cupa Ligii.

Stanciu, învins în China

Nicolae Stanciu a fost integralist pentru Wuhan Three Towns în înfrângerea cu Cangzhou, scor 1-2, în etapa 10 din campionatul Chinei. 

Echipa românului, campioană în sezonul trecut, nu se regăsește. Este abia pe locul 7, cu 14 puncte, la 9 în spatele liderului Shanghai Port.

Ianis Hagi, titular la Rangers

Ianis Hagi a fost titular la Rangers, în meciul din deplasare cu St. Mirren, în etapa #38 din campionatul Scoției. 

Hagi a fost schimbat în minutul 69 De la revenirea după accidentarea care l-a ținut departe de teren un an, nu a jucat însă un meci întreg.

Alexi Pitu, înfrângere cu Bordeaux în Ligue 2 

Bordeaux a fost înfrântă, vineri seară, pe terenul lui Annecy, scor 0-1, în runda cu numărul 37 din Ligue 2. Alexi Pitu a început meciul de pe banca de rezerve, intrând pe teren în minutul 74, în locul lui Bakwa. 

În urma acestei înfrângeri, Bordeaux a coborât pe locul 3 în clasament, care nu asigură promovarea directă, cu 69 de puncte. În ultima etapă va juca cu Rodez, pe teren propriu. 

Metz, cu Boloni pe bancă, victorie crucială pe terenul lui Sochaux în Ligue 2

Metz, cu Ladislau Boloni pe bancă, a obținut o victorie crucială în lupta pentru promovarea în Ligue 1, vineri seară, scor 1-0, pe terenul lui Sochaux. Unicul gol al meciului a fost marcat de Sabaly, în minutul 49. 

Grație acestei victorii, Metz a urcat pe locul secund în clasamentul din Ligue 2, direct promovabil, cu 69 de puncte. În ultima etapă o va înfrunta pe Bastia, pe teren propriu. 

Citește și: 

Astăzi se decide campioana Germaniei! Bayern și Borussia Dortmund luptă de la distanță în ultima rundă

Ce nebunie! Scaloni, selecționerul Argentinei, a bifat una dintre cele mai dure curse din lume: „Știam că e bun, dar nu mă așteptam la asta”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  27 Mai 2023, 19:19

hagi titular in campionatul satesc ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează