INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Radu Drăgușin a debutat pentru Juventus, iar italienii să pregătesc acum să îi prelungească angajamentul! Ce salariu îi va propune „Bătrâna Doamnă”

Radu Drăgușin, la debutul pentru Juventus // foto: Imago +13   FOTO
Radu Drăgușin, la debutul pentru Juventus // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 decembrie 2020 14:09 / Actualizat vineri, 04 decembrie 2020 14:58

Radu Drăgușin, fundașul central român în vârstă de 18 ani, a debutat în această săptămână pentru prima echipă a lui Juventus, iar campioana din Serie A se pregătește să îi ofere o prelungire de contract.

Miercuri, Radu Drăgușin a debutat pentru Juventus. Andrea Pirlo l-a introdus pe teren în ultimele 20 de minute ale meciului cu Dinamo Kiev (3-0) din Liga Campionilor, primele minute ale lui Radu în tricoul primei echipe bianconera.

Drăgușin și-ar putea prelungi contractul cu Juventus!

La câteva zile distanță de la acel moment, presa din Italia anunță că Juventus s-a decis să îi ofere lui Drăgușin prelungirea contractului.

Radu mai are contract cu Juventus până în vara lui 2021, iar potrivit Tuttosport, „Bătrâna doamnă” dorește să îi prelungească înțelegerea în luna ianuarie. Drăgușin va primi un salariu anual cuprins între 500.000 de euro și un milion de euro, anunță sursa citată.

Odată cu venirea antrenorului Andrea Pirlo, Drăgușin a început să se antreneze alături de prima echipă. A ajuns la Juventus în vara lui 2018, de la Regal Sport București, iar la doi ani distanță a jucat alături de vedete precum Cristiano Ronaldo, Morata sau de Ligt.

Nu am înțeles de ce nu i-au prelungit până în acest moment contractul, mi se pare puțin ciudat. La ce vremuri trăim, poate clubul a vrut să vadă dacă face față sau nu. Îmi doresc foarte mult să îi prelungească contractul, nu am mai avut de multă vreme jucători la acest nivel. Cred că într-un final fericit îi vor propune o prelungire, apoi îl vor da împrumut. Are nevoie să joace, la 18 ani e dificil să speri și să crezi că vei juca meci de meci la Juventus - Anamaria Prodan, la GSP Live

VIDEO. Florin Manea are planuri mari cu Radu Drăgușin: „Cu el îmi voi îndeplini visul de a transfera un jucător la o echipă de top”

Citește mai multe știri despre Radu Drăgușin:

Florin Răducioiu l-a antrenat pe Drăgușin, debutant la Juventus: „Acest băiat nu știa să facă o preluare și să lovească mingea"

Mesajul superb al lui Alvaro Morata pentru Radu Drăgușin, după debutul românului la Juventus

Radu Drăgușin vrea la națională, după ce a debutat la Juventus: „Sper ca selecționerul să mă cheme cât de curând”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
cky33
cky33  •  04 Decembrie 2020, 16:50

Articol cu Ianis Hagi ca este idolul lui Dragusin cand primim? Si ca il vrea Pirlo sa il ajute pe Dybala.

cky33
cky33  •  04 Decembrie 2020, 16:48
Postat de thebluestlion pe 04 Decembrie 2020, 15:47

Nu ai înțeles nimic. Cluburile mari își cresc copiii la cluburile medii-mici. Și copiii ăștia după educația din academie ai nevoie de meciuri, de constanță. Apoi dacă continuuă bine sunt readuși. Foarte foarte rar vezi unul cu un traseu ca Ansu Fati, vorbim de mega-excepții.

Exact asa este. Sa nu uitam ca si David Beckham sau John Terry au fost imprumutati un sezon la Preston si Not Forrest tocmai sa prinda meciuri.

talpaiadului
talpaiadului  •  04 Decembrie 2020, 15:49
Postat de pma77 pe 04 Decembrie 2020, 15:17

Cred ca e un pic fortat de catre Pirlo din dorinta de a promova un roman pentru ca si el la randul lui a fost promovat tot de un roman,de Mirea Lucescu iar Dragusin a fot introdus intr-un meci chiar impotriva lui nea Mircea,ce coincidenta nu?

Coincidenta este chiar mai mare, tinand cont ca si nea Mircea a fost promovat tot de catre un roman :)

Vezi toate comentariile (8)
Comentează