INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Raţ pleacă de la West Ham » Şi-a reziliat contractul cu englezii

Articol de , - Publicat vineri, 31 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 31 ianuarie 2014 22:47

Fundaşul Răzvan Raţ, 32 de ani, nu s-a acomodat la West Ham, iar azi şi-a negociat rezilierea contractului, după cum a informat GSP.ro, în exclusivitate.

Spre seară, surse din interiorul clubului au confirmat pentru presa engleză că despărţirea este oficială. Acum, Raţ aşteaptă să-şi afle viitoarea destinaţie.

Jucătorul ar prefera să rămînă în Anglia, unde perioada de transferuri se încheie la noapte, dar, dacă nu va reuşi, Raţ ar putea ajunge în Turcia, unde este dorit de Beşiktaş, şi unde poate semna pînă luni seară.

În contractul fotbalistului cu gruparea din capitala Angliei era stipulat că trebuia să joace minimum 60% din meciurile echipei pentru a i se prelungi înţelegerea de la vară încolo. Raţ avea 20 de meciuri din 27, dar londonezii l-au achiziţionat azi pe Armero, de la Napoli, astfel că avea oricum şanse mici să realizeze baremul pînă la finalul sezonului, iar o despărţire era mult mai indicată acum.

35.000 de euro pe săptămînă era salariul lui Raţ la West Ham

Impresarul lui Raţ, Florin Manea, a confirmat pentru GSP.ro despărţirea de trupa pregătită de Sam Allardyce: “Am reziliat contractul în termeni  favorabili lui Răzvan. El e acum jucător liber şi nu mai depinde de mercato. Am semnale bune de la cluburi, telefonul îmi sună neîncetat după ce s-a aflat că a plecat de la West Ham.

Negociem cu mai multe cluburi din Europa, Statele Unite şi zona arabă. Nu ne grăbim, probabil că la începutul săptămînii viitoare vom încheia noul contract”, a declarat impresarul Florin Manea,  precizînd: “Nu e exclusă nici o întoarcere în Ucraina”.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (27)
calinescupoliiasi
calinescupoliiasi  •  01 Februarie 2014, 11:52

cu siguranta a reziliat ca sa mearga la petrolul

oaeaspurcata
oaeaspurcata  •  01 Februarie 2014, 11:36

Or sa-l intrebe ziaristii daca si-ar fi dorit mai degraba la steaua.

apokalyps.
apokalyps.  •  01 Februarie 2014, 10:06
Postat de plischi pe 01 Februarie 2014, 06:45

aloooooooo! rapidu' ce face? doarme?! e liber!...

tu te-ai uitat la televizor in ultimii 2 ani?

Vezi toate comentariile (27)
Comentează