INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANTRENOR

Răzvan Lucescu l-a „vrăjit” pe Cristiano Bergodi: „E singurul român care ar putea antrena în Serie A”

Răzvan Lucescu a devenit campion alături de PAOK Salonic // foto: PAOK.gr
Răzvan Lucescu a devenit campion alături de PAOK Salonic // foto: PAOK.gr

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 mai 2019 17:03

Proaspăt campion cu PAOK Salonic, Răzvan Lucescu (50 de ani) e văzut cu ochi buni de italianul Cristiano Bergodi (54 de ani). Tehnicianul lui FC Voluntari e de părere că Lucescu jr. e unicul antrenor român care ar putea face pasul spre a antrena în Serie A.

În momentul de față, dintre antrenorii români, doar Răzvan Lucescu poate merge să antreneze în Italia. El a făcut rezultate extraordinare în Grecia, a adus titlul la PAOK Salonic după 34 de ani și e pe val. Plus că el a mai avut anumite discuții cu cluburi din Italia și este bine văzut acolo. Mie mi-au plăcut foarte mult câțiva antrenori români cu care m-am duelat aici: Răzvan Lucescu, Cosmin Olăroiu, Dan Petrescu.

În Italia e o problemă foarte mare pentru că sunt o grămadă de antrenori. Școala de la Coverciano scoate mulți tehnicieni an de an și locurile de muncă sunt puține față de numărul doritorilor”, a declarat Cristiano Bergodi, potrivit Fanatik

Răzvan Lucescu a cucerit titlul alături de PAOK, primul al echipei după 34 de ani. Acum, are șansa să câștige și Cupa Greciei, echipa sa urmând să joace finala cu AEK Atena pe 11 mai.

De-a lungul carierei de antrenor, Răzvan Lucescu a antrenat FC Brașov, Rapid, El Jaish, Petrolul Ploiești, Xanthi și PAOK Salonic. De asemenea, a antrenat și naționala României, între 2009 și 2011.

Vezi și: Răzvan Lucescu, detalii vitale despre viitorul la PAOK și finalul de sezon: „Sunt al lor!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
wwerko80
wwerko80  •  01 Mai 2019, 20:02

Nu o sa plece, la PAOK are un mafiot notoriu ca patron, daca in Italia nu antreneaza la napoli nu o sa castige nimic.

reteleanu
reteleanu  •  01 Mai 2019, 18:23
Postat de thiem pe 01 Mai 2019, 18:15

E mult sub Reghecampf, Lucescu sau Olaroiu, chiar si Boloni e un superantrenor. Uite, Sumudica va fi dat afara de la arabi, si voi il comparati pe *** cu unul care a invins Chelsea!

ei...si razvan, pe cand era la rapid, a luat la mana toata bundesliga. plus doua titluri in grecia (daca nu se uita golania de anul trecut).

thiem
thiem  •  01 Mai 2019, 18:15

E mult sub Reghecampf, Lucescu sau Olaroiu, chiar si Boloni e un superantrenor. Uite, Sumudica va fi dat afara de la arabi, si voi il comparati pe *** cu unul care a invins Chelsea!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează