INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  LIGA CAMPIONILOR ASIEI

Scenariu optimist pentru Răzvan Lucescu » Campion al Asiei şi semifinală CM Cluburi cu River?!

Articol de - Publicat miercuri, 23 octombrie 2019 13:03

Răzvan Lucescu (50 de ani) e în finala Ligii Campionilor Asiei cu Al Hilal, eliminând echipa lui Xavi, Al Sadd. După 4-1 în tur, în Qatar, Al Hilal a pierdut pe teren propriu, în Arabia Saudită, 2-4.

  • Finala Ligii Campionilor Asiei se va disputa în dublă manșă, pe 9 și 24 noiembrie;
  • Adversara lui Al Hilal se va decide astăzi dintre Urawa Red Diamonds (Japonia) și Guangzhou Evergrande (China). Urawa Red s-a impus cu 2-0 în tur. 

Antrenorul lui Al Hilal poate visa la un final de an excelent şi un superduel cu câştigătoarea Copei Libertadores în Qatar. Până acolo mai are însă trei meciuri.

Răzvan Lucescu a trecut peste un mare hop în drumul spre primul trofeu cu Al Hilal, de care îl mai desparte o dublă manşă cu învingătoarea dintre Guangzhou Evergrande şi Urawa Red Diamonds. A eliminat-o marţi cu mari emoţii pe Al Sadd, calificată ca organizatoare la proximul Mondial al Cluburilor (6-5 la general), şi ar putea aspira la un final de 2019 excelent. 

Câştigător al Ligii Campionilor Asiei şi apoi o semifinală de vis cu învingătoarea în Copa Libertadores, poate chiar River Plate (finală cu Grêmio ori Flamengo)! Cu condiţia ca antrenorul campioanei saudite să treacă de Esperance Tunis în „sfertul” CM al Cluburilor, pe 14 decembrie. 

„Sunt în stare de şoc!”

„E fantastic, încă nu realizez ce s-a întâmplat, sunt în stare de şoc! Mergem mai departe pe drumul nostru şi sper să câştigăm finală. Niciodată n-ai linişte, nu există echilibrul mental ce să-ţi dea siguranţă pe parcursul unui joc. Poţi domina meciul, să ai un avantaj foarte mare şi în zece minute acel avantaj s-a dus. Nu e prima dată când se întâmplă”, a declarat Luce junior la Telekom Sport, aluzie la scenariul returului cu qatarienii. 

REZUMATUL RETURULUI DINTRE AL HILAL ȘI AL SADD

VEZI ȘI:

Xavi, declarații războinice după ce a fost eliminat de Răzvan Lucescu: „Noi am fost echipa mai bună atât în tur, cât și în retur”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează