INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Transfer incredibil pentru Stanciu! E dorit de o echipă calificată în primăvara Champions League! Mai are o variantă unde s-ar umple de bani

Articol de GSP - Publicat luni, 11 decembrie 2017 19:42

Nicolae Stanciu nu va mai continua la Anderlecht și are mari șanse să plece în Turcia, nu la Fenerbahce, așa cum erau primele informații, ci la Beșiktaș, anunță televiziunea sportro.

Formația calificată în primăvara Champions League va da 500.000 de euro pentru împrumutul pe 6 luni și îi vor achita salariul integral.

Beșiktaș ar urma să plătească în vară 9 milioane de euro pentru a-l achiziționa pe mijlocașul de 24 de ani.

Al Hilal, formație din Arabia Saudită, este și ea interesată de serviciile lui Nicolae Stanciu. Cel mai probabil în luna ianuarie se va afla cu exactitate clubul la care va pleca.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
adrian1947
adrian1947  •  12 Decembrie 2017, 08:39

Buna ziua! Am si eu întrebare. Incerc sa caut pe internet in legatura cu transferurile de jucători si nu gasesc mare lucru . Întrebarea e următoarea: in cazul in care un Stanciu ,care a evoluat pentru o Anderlecht in grupele ucl se transfera la o Besikhtas echipa care acum evolueaza in fazele eliminatorii (optimi) poate evolua pentru noua echipă?

raikkonen79
raikkonen79  •  11 Decembrie 2017, 23:36
Postat de Alex Slaniceanu pe 11 Decembrie 2017, 23:09

Sa fii cel mai bun jucator din Romania e egal cu zero si credeam ca pe afara se stie asta. Nu trebuie sa fii hater ca sa realizezi ca Stanciu nu facea nici jumatate din banii platiti de Anderlecht pe el. Gigi mereu a dat tepe din astea si cei care se bucura ca *** trebuie sa inteleaga ca banii astia nu ajung niciodata in fotbalul romanesc ci in *** lui Gigi ( terenuri, case, masini, etc ) Daca si Besiktas plateste inca 9 milioane dupa 6 luni inseamna ca turcii spala bani. Pana la urma Stanciu poate juca in Turcia, nu zic ca nu are valoare de campionatul lor, dar pretul lui nu e si n-a fost niciodata 10 milioane. In rest, ii doresc bafta! Nu ma intereseaza ce face el si pe unde. Desi nu m-ar mira deloc ca arabetii sa-i faca cel mai tare cu ochiul, mai ales ca in Golf, toate petardele, antrenori sau jucatori, s-au umplut de bani. Si cred ca pentru romani banul e tot ce conteaza la ora asta.

Ia fa un calcul cat a costat tot pachetul de natarai adusi de la Viitorul si Astra daca tot spui ca banii pe Stanciu nu se intorc in fotbalul romanesc.

101937670599849
Daniel Nedelcu  •  11 Decembrie 2017, 23:20

Pfoa,....sportul nostru de performanță este la pământ.Este “dureros” de adevărat,și dacă nu ar fi destul toți Românii cârcotași nu fac decât să își arunce invective în fel și chip despre tot și toate....,pînă nu va exista o schimbare fundamentală de mentalitate,tare am impresia că o s-o ținem într-o distracție înjurândune unii pe alții,....ținând-o tot așa într-o hatereală plină de “veselie”!!!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează