INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANORTHOSIS

Eugen Trică: "Îmi reziliez contractul cu Anorthosis numai dacă îmi dau banii şi pe anul următor"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 mai 2009 00:00

Mijlocaşul Eugen Trică a declarat că nu a fost anunţat până acum de conducerea lui Anorthosis că nu mai face parte din planurile de viitor, dar a admis că va accepta să îşi rezilieze contractul doar dacă va primi banii în avans şi pe anul următor.

"Am înţeles şi eu că presa cipriotă a scris că nu mai e nevoie de mine, dar nu am primit nimic de la club, sunt în vacanţă momentan.

Eu sunt dispus să îmi reziliez contractul cu Anorthosis şi în secunda doi, însă numai dacă îmi vor plăti banii şi pe anul următor de contract, plus restanţele din ultimele două luni. Să-mi dea banii ăştia şi eu plec, ne strângem mână şi ne şi pupăm. Nu am nicio problemă", a spus Trică.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
 •  20 Mai 2009, 16:10

casa ta este la cluj in gruia.

 •  20 Mai 2009, 15:58

marele fotbalist trica, cel care ne dadea lectii la finalul fiecarei etape este dat afara de la o echipa de mana a 5- a si probabil se va intoarce la o echipa de mana a 6- a. Ca doar Anorthosis a eliminat pe cfr cluj din cupa uefa.

 •  20 Mai 2009, 15:55

olteanu' tot fomist ;).

Vezi toate comentariile (4)
Comentează