INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANGLIA

Ultimul party » Costel Pantilimon a sărbătorit titlul în Premier alături de soţie, dar va pleca de la Manchester City

Panti, îmbrăţişat de soţie pe
Panti, îmbrăţişat de soţie pe "Etihad Stadium", după ce a ieşit campion al Angliei // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de , - Publicat marti, 13 mai 2014 00:00 / Actualizat luni, 12 mai 2014 23:25

"Sîntem o familie la City", a spus portarul în vîrstă de 27 de ani. Însă nu şi-a prelungit contractul. "Va apăra tot într-un campionat mare", a dezvăluit de curînd impresarul Florin Manea.

Duminică, la 27 de ani, Costel Pantilimon a devenit primul român campion al Angliei. După 2-0 cu West Ham, portarul a primit medalie, cum nu se întîmplase la titlul lui City din 2012 (nu jucase nici un meci), şi n-a mai dat-o jos de la gît nici seara, la petrecerea cîştigătorilor. Şi în iarbă, la sfîrşitul partidei, şi la party, i-a fost alături soţia sa, Andreea, cu care s-a căsătorit în februarie 2013.

Pe teren, Panti s-a înfăşurat într-un steag tricolor şi a declarat la Man. City TV: "Sîntem o mare familie, un grup unit, trăiesc momente incredibile". Despre rivalul său Joe Hart, portarul "naţionalei" Angliei, care-l ţine pe bancă de 3 sezoane la Manchester, Costel a spus: "Sîntem colegi de trei ani, ne sprijinim mereu, vom rămîne prieteni tot restul vieţii".

Dar goalkeeperul îi va părăsi în această vară pe "cetăţeni". Contractul i se încheie pe 30 iunie şi nu a prelungit. "Pleacă sigur. Şi, dacă nu rămîne în Anglia, va juca tot într-un campionat mare", a afirmat impresarul Florin Manea, un apropiat al fotbalistului. Iar Daily Telegraph a confirmat ieri: "Pantilimon a avut un sezon onorabil, la City e rezervă, însă va fi numărul 1 la o echipă foarte bună".

7 meciuri a apărat Panti în actualul campionat la Manchester City

7 a fost nota primită de Pantilimon în Daily Telegraph pentru acest sezon

"Cînd eu am avut probleme, Pantilimon a intrat pe teren şi a apărat extraordinar. După, deşi era rezervă, Costel a continuat să mă susţină ca pe un prieten. Îl apreciez mult" (Joe Hart, portar Man. City)

Cifrele lui Pantilimon în Premier 2013-2014:
- 7 meciuri
- 630 minute
- 3 meciuri fără gol primit
- 7 goluri primite
- 1 "galben"
- 1 autogol

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
pmdmex
pmdmex  •  13 Mai 2014, 23:54

sportul este un job si afacere daca doreai sa aperi mergeai la o echipa sa joci si faceai bani din alta parte dar de leafa merge si ani trec pacat e un portar bun si merita sa joace doar de el depinde degeaba i in cv dar u nu practici

calinescupoliiasi
calinescupoliiasi  •  13 Mai 2014, 14:25
Postat de xftw pe 13 Mai 2014, 11:18

S-a modificat "regulamentul",mi se pare ca acum sunt necesare doar cinci meciuri.

oricum , el a jucat destul in cupe, si-a ajutat echipa acolo, mi s-ar parea nedrept sa nu ia medalie doar pentru ca antrenorul a stabilit ca el sa joace mai mult in cupe si Hart in campionat.

bamse1901
bamse1901  •  13 Mai 2014, 13:16

ar fi cazul sa plece

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close