INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STRANIERI

Veşti proaste din Corsica » Francezii anunţă că Mutu s-a "rupt" azi la antrenament

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 februarie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 13 februarie 2013 19:25

UPDATE / Primele informaţii confirmă diagnosticul iniţial, ruptură la gambă, însă Mutu urmează să efectueze un RMN în această seară.

_______________
Adrian Mutu nu a fost convocat pentru meciul amical împotriva Australiei de pe 6 februarie, dar imediat a reuşit o "dublă" şi părea să revină în formă.

Ghinion însă pentru atacantul român la un antrenament al lui Ajaccio! Corsematin.com a anunţat în această după-amiază că "Briliantul" a suferit o ruptură la gambă şi va lipsi sigur în următoarele trei săptămîni.

În aceste condiţii, Mutu ar putea reveni pe teren abia la mijlocul lunii martie, avînd şanse foarte mici să fie convocat de Victor Piţurcă pentru meciurile echipei naţionale împotriva Ungariei şi Olandei de pe 22 şi 26 martie, ambele în deplasare.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (23)
mimnea
mimnea  •  14 Februarie 2013, 09:18

care Briliant,ea mai terminati cu asemenea tampenii ,spunetii Mutu si atat, cat despre absenta lui fiti siguri ca,nu o va simti nimeni fiindca si fara el sau obtinut victorii

plischi
plischi  •  14 Februarie 2013, 07:18

pardon! asta este o veste buna...

cordos_eu
cordos_eu  •  14 Februarie 2013, 02:32

si n-am zis ca nu voiam sa fie convocat, inca am zis-o cu Australia ca trebuia si el sa vedem ce si cum. am spus doar ca nu mai e indispensabil sa ne plangem.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează